• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takip ediliyorum, ne yapmalıyım?

sahrasaren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
2
1
1
31
23 yaşında üniversite öğrencisiyim. yaz okulunda ( haziran ağustos arası dönem) üniversitemden ders alırken kaldığım apartın önünde kırmızı ford bir araba görüyordum. her gün saat 00.30 - 02.00 arası gelir farları söndürüp dururdu. en sonunda dayanamayıp aşağı indim ve onun penceremin önünde durmamasını beni rahatsız ettiğini söyledim. adam ileride kız arkadaşını beklediğini söyledi ve özür dileyerek gitti ve bir daha geri gelmedi taaa ki dün akşama kadar. aradan 2,5 ay geçti ve ben o adamı ve arabasını yine penceremin önünde gördüm. bu sefer aşağı inip neden burada olduğunu tekrardan sordum ama adam sürekli üşüdünüz isterseniz içeri gelin deyip durdu ve en sonunda bana ' seni görüyordum uzun süredir, bu aparta girdiğini gördüm sakıncası yoksa tanışmak isterim dedi '. bu adam aklaşık 4-5 aydır beni izliyor- nerede kaldığımı biliyor- her gece aynı saatlerde geliyor- penceremin önüne aracını park ediyor- belli bir süre sadece telefonun ışığını görebiliyorum asla arabanın ışığını açmıyor- sonra basıp gidiyor. ben bu adamın plakasını aldım . şimdi ben bunu polise şikayet etsem polis bu adamı bulsa ifadesini alsa hakkınızda şikayet var beyefendi dese bu adam daha sonra celallenip sinirlenerek bana zarar verecek. saplantılı bir insan. ne yapayım ben? aparttan ayrılmam için elimde kanıt olmalı. konuşmaları ses kaydına almam gerek. bu adam benim nerede okuduğumu da biliyor.

ee canım sen niye öyle çıkıp sen niye geliyorsun falan diyosun, adamı önemsedin sen şuan adamda bunu istiyordu belki sen onu farketmiş oldun. adam belki manyak şimdi ne yapacaksın. polise söyle adamda arabamla orda durdum telefonla konuştum sıgara içtim der geçer gider bişey çıkmaz.

kendi başınıza iş yapıyorsunuz sonuçlarını tahmin etmek bile gelmiyor aklınıza, gençler fevri olmayın bukadar.

belkide sizin onu 2nci defadır farkedişinizi fırsata çevirmek istedi, kurdun aklına kuzuyu kendiniz soktunuz bişey yoksa bile artık nur topu gibi talibin oldu tebrikler veya gerçekten kız arkadaşını bekliyordu.

niye takip ettiğinden şüphelendiğin birinin yanına gidiyorsun ki
onu fark ettiğin anda aşağı ineceğine polise haber verseydin
resmen tehlikeye davet çıkarmışssın

Belki de adam o zamanlar kız arkadaşı için ordaydı sonra ayrıldı aa şurda da bi kız vardı dedi sana taktı sayende?
Belki sokağın orasını seçti birşey kullanıyor olabilir?
Sokak tapulu malın mı? İyi o zaman her evin önüne parkeden araca hesap soralım.
Resmen bela gel beni bul demişsin geçmiş ola.

niye muhatap oluyosunki ? pfff bi garipsiniz ya
tvlerde devamlı diyorlar küçük çocuklara, şöyle kendinizi koruyun böyle koruyun diye yav allahım 23 yaşındaki kız gecenin bir vakti şüphelendiği arabanın yanına gidiyor ya
siz dalga mı geçiyosunuz ?? Size hiç mi bir şey öğretmediler Allah aşkına annene babana anlatsana bunu

normal bi ülkede olsak polise haber ver derdim ama...

ben ne yapardım söyleyeyim. madem çıktın konuştun, bir daha asla çıkma bir kere. isterse her gece gelsin dursun orda. muhattap da olma. böyle tiplere kendini çekersen geri daha çok üstüne gelirler, korkma ve sallama da ama konuşma muhattap olma. zamanla sıkılacaktır, dünyadaki tek kız sen değilsin ne de olsa.

ayrıca adam belki burda bi kız apartı var durayım da içeriyi gözetleyeyim ya da birini tavlarım diye duruyor, sen kendi üstüne alınıyorsun? ne belli. bırak. boşu boşuna dikkat çekmişsin bana kalırsa.

normal bi ülkede olsak polise haber ver derdim ama...

ben ne yapardım söyleyeyim. madem çıktın konuştun, bir daha asla çıkma bir kere. isterse her gece gelsin dursun orda. muhattap da olma. böyle tiplere kendini çekersen geri daha çok üstüne gelirler, korkma ve sallama da ama konuşma muhattap olma. zamanla sıkılacaktır, dünyadaki tek kız sen değilsin ne de olsa.

ayrıca adam belki burda bi kız apartı var durayım da içeriyi gözetleyeyim ya da birini tavlarım diye duruyor, sen kendi üstüne alınıyorsun? ne belli. bırak. boşu boşuna dikkat çekmişsin bana kalırsa.
Aynen kiz aparti diye orada takiliyodu belki, yanina gidip konusunca adamin zorla ilgisini cekti belki de

Adamin bir sucu yok sen kendi kendine bela almissin basina gecmis olaaa... sanane disaridaki arabadan ne kadar da dikkatlisiniz valla

Tabii ki de polise şikayet edin
Beklemeyin korkmayında
Sizin güvenliğinizi sağlamak polisin görevi.
Allah korusun pişman olursunuz şikayet etmediğinize size zarar vermeye kalkarsa

Allah rahmet eylesin diyesim geldi :işsiz:
Adamın alakası yoxada artık var Tebrikler cesaretinize hayran kaldım:sus:

bizim yurdun azıcık ilerisinde de arabalar dururdu. pislikler resmen kızlara sarkmak için dururlardı oralarda. anasını satayım sanki kızlar da kollarını açarak bunlara koşacaklar. neyse saatlerce orada durduğunu görürdüm bazısının ama görmezden gelirdim. abazalar yine gelmiş, der geçerdim. sizinki de deli cesareti, bundan sonra hiçbir şekilde muhattap olmayın elbet sıkılır gider.

çok saçma gece evin oraya biri sürekli parketse arabasını 1.si farkında bile olmam
hadi farkettim diyelim takip ettğini düşünmem bu yakınlarda bi tanıdığı var herhalde derim
bence bir doktora gidin ne kadar işe yarar bir öneri bilmiyorum sizin durumunuza ama gerçekten çok mantıklı gelmedi..

Öncelikle kapının önünde duran arabaları umursamamakla işe başlayabilirsiniz.
Beni takip ediyor diyorsunuzda arabayı sadece apartın önünde görmüşsunüz,o apartta tek siz kalmadığınıza göre kesin takip ediliyorum diyemezsiniz. İlkinde muhtemelen başkasını takip ediyordu,siz inince,hatta ikinci kez inip konuşunca yavşadı muhtemelen üzerine alınıp.
Kaldığım yeri biliyor demişsiniz ,gayet doğal aparttan inip yanına gitmişsiniz ,öğrenmiş haliyle.
Ha dışarda okula giderken vs görürsünüz,adam peşinize takılır amenna ama bu durumda birşey yapamazsınız.
Benim size tavsiyem,aşağı inmemeniz olur,cesaretinize hayran kaldım. Gece yarısı bindirse arabaya sizi zorla kimsenin ruhu duymaz. Lütfen muhattap olmayın,hele gece yarısı asla.

Adam evinin önünde durdu diye park edildiğini nasıl anladın hiç aklıma gelmez yani hadi öyle diyelim inipte sormak nedir ya cesaretle alakası yok düpe düz....aman banane yeni ban yedim zaten

Aşağıya inmek cesareti de geçtim çok gereksiz bir hareket muhatap olmamaliydin hiç.ayrica dikkat ettiyseniz ilk indiğinde yine bir çekinmiş kız arkadaşımı bekliyordum falan demiş 2.sinde ise yüz bulmuş sana asılmış artık.cunku böyle tipler sen ikide bir inince kendine alınır.sonrasinda da hep bekliyorsa bilemiyorum belki de senin için.bir de yok telefon ışığı var bilmem ne diyorsun senin pencereden ikide bir baktığını fark ediyorsa bu baya baya umutlaniyordur.insallah bir sorun olmaz da polise şikayetten birşey çıkacağına umudum yok benim.ama sana rahatsızlık verecek birşey söylerse polise şikayet edicem seni de belki cekinir

Back