- 16 Kasım 2016
- 2
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi sahrasaren
23 yaşında üniversite öğrencisiyim. yaz okulunda ( haziran ağustos arası dönem) üniversitemden ders alırken kaldığım apartın önünde kırmızı ford bir araba görüyordum. her gün saat 00.30 - 02.00 arası gelir farları söndürüp dururdu. en sonunda dayanamayıp aşağı indim ve onun penceremin önünde durmamasını beni rahatsız ettiğini söyledim. adam ileride kız arkadaşını beklediğini söyledi ve özür dileyerek gitti ve bir daha geri gelmedi taaa ki dün akşama kadar. aradan 2,5 ay geçti ve ben o adamı ve arabasını yine penceremin önünde gördüm. bu sefer aşağı inip neden burada olduğunu tekrardan sordum ama adam sürekli üşüdünüz isterseniz içeri gelin deyip durdu ve en sonunda bana ' seni görüyordum uzun süredir, bu aparta girdiğini gördüm sakıncası yoksa tanışmak isterim dedi '. bu adam aklaşık 4-5 aydır beni izliyor- nerede kaldığımı biliyor- her gece aynı saatlerde geliyor- penceremin önüne aracını park ediyor- belli bir süre sadece telefonun ışığını görebiliyorum asla arabanın ışığını açmıyor- sonra basıp gidiyor. ben bu adamın plakasını aldım . şimdi ben bunu polise şikayet etsem polis bu adamı bulsa ifadesini alsa hakkınızda şikayet var beyefendi dese bu adam daha sonra celallenip sinirlenerek bana zarar verecek. saplantılı bir insan. ne yapayım ben? aparttan ayrılmam için elimde kanıt olmalı. konuşmaları ses kaydına almam gerek. bu adam benim nerede okuduğumu da biliyor.