Takip ediliyorum , ne yapmalıyım. Kanıt yok.

Seninugruna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
106
2
26
İstanbul
Şu anda 18 yaşındayım. Lise bitti, mezun oldum.
Bugün küçük kuzenimin birşey demesiyle içime kurt düştü.
Biz kuzenimle yürüyüşe çıkmıştık bir ara.
Bugün o gün hakkında dedi ki : Abla , 2 tane adam bizi takip ediyordu.
Yok canım sana öyle gelmiştir dedim. Ama üsteledi ve dedi ki : Ama bizim sokaktada arkamızdaydılar!..

Ve bu takipler ilk degil.. Ve galiba hiç son olmayacak. Korkuyorum ya!
10.sınıftayken okula giderken sanırım arkamda biri vardı ve birşey yapacaktı ama karşıdaki kaldırımdaki delikanlının sayesinde kurtuldum. Çünkü her ne yapacaksa o çığlık attı ve ona baktım ve arkama bakıyordu bende oradan koşarak kaçtım. Evet korkmuştum ama aileme neden birşey demedim o zaman. Ya önemsemedim. Ya da çok korkmuştum, konuşamayacak kadar. Bilmiyorum.

Geçen sene mi neydi hatırlamıyorum ama o genci bir kez daha gördüm. Sanki bana birşey diyecekti sonra vazgeçti gibi oldu.
Kendimi sana öyle gelmiştir kuruntu yapma kendi kendine dedim yürüdüm gittim. Keşke sorsaydım.

8.sınıftaykende tramvay istasyonunda takip edildiğimi hissettim. 2 adam vardı. İstasyonda 4 kişi ya var ya yok. Dershaneden geliyordum bende. Birşey hissettim. Arkama döndüm. Onları gördüm. Oturaklara arkasını dayamıştı merdiven tarafını görür şekilde. Hani yürüyecekte önüme dönmemi bekliyordu. Arkama baka baka eve geldim.

Ne istiyorlar benden? Aglayacağım korkudan. Birine desem elimde kanıt yok.
İstasyonda olan olayı lisedeyken söyledim anneme 11.sınıftayken , yoldakini öyle.
Bir arkadaşıma anlatmıştım bu istasyon olayını.
Bana evden dışarı yalnız çıkma demişti. Mümkünse bakkala bile yalnız gitme dedi.

Aklımı kaçıracağım bu gidişle.

ergen yaşlarda yanlış anlama ihtimali yüksek oluyor ama yanlış anlamış olsanızda olmasanızda takip edildiğinize inanıyorsanız bu durumu tüm aile büyüklerinize anlatın,yardım isteyin..

ergen yaşlarda yanlış anlama ihtimali yüksek oluyor ama yanlış anlamış olsanızda olmasanızda takip edildiğinize inanıyorsanız bu durumu tüm aile büyüklerinize anlatın,yardım isteyin..

İnşallah yanlış anlıyorumdur. Peki ne diyeceğim onlara? Annemde babamda çalışıyor.
Benimle her yere gelmeleri mümkün degil. Kardeşim desen ev kuşu.
Arkadaşlarımda uzaktalar. Çoğu üniversiteyi kazandı, diğerleri de uzakta oturuyor.

Eger ayni kisiler degilse, ki anlattiklarindan ayni kisiler olmadigini cikardim
takip edilmiyorsundur
türkiyede erkekler biraz degisik olabiliyor :)
yani begendigi kizi evine kadar takip filan edebiliyorlar,
ama öyle senin sandigin kadar film senaryosu göremedim ben
sanirim biraz büyütüyorsun

İnşallah yanlış anlıyorumdur. Peki ne diyeceğim onlara? Annemde babamda çalışıyor.
Benimle her yere gelmeleri mümkün degil. Kardeşim desen ev kuşu.
Arkadaşlarımda uzaktalar. Çoğu üniversiteyi kazandı, diğerleri de uzakta oturuyor.

açık açık korkularınızı,takip edildiğinizi anlatın.evlattan herşeyden daha önemlidir.kendileri yanınızda olamasa bile yanınızda olacak birilerini mutlaka bulurlar.

Eger ayni kisiler degilse, ki anlattiklarindan ayni kisiler olmadigini cikardim
takip edilmiyorsundur
türkiyede erkekler biraz degisik olabiliyor :)
yani begendigi kizi evine kadar takip filan edebiliyorlar,
ama öyle senin sandigin kadar film senaryosu göremedim ben
sanirim biraz büyütüyorsun

Film senaryosu yazmadım ben orada.
Yaşadığım korkuları yazdım.
30'unu aşmış adam 18 yaşındaki kızdan nasıl hoşlanır sizce?
Ben bu hoşlanmayı maalesef masum bulmadım eğer öyle birşey varsa.
İnşallah ben büyütüyorumdur, yoksa çantamda merdaneyle dışarı çıkmayı planlıyorum artık.

açık açık korkularınızı,takip edildiğinizi anlatın.evlattan herşeyden daha önemlidir.kendileri yanınızda olamasa bile yanınızda olacak birilerini mutlaka bulurlar.

Diğer üçünü anlattım ama kuzenimle yürüyüşe çıktığımız zamankini bugün öğrendim.
Yani bilmiyorum nasıl anlatılır ki.. Of nasıl bir iş bu ya.

sürekli takip edildigini saniyor olmayasin :26:
bi hastalik baslangici filanda olabilir:26:
cunku emin degilsin yani takip edilip edilmediginden :26:

bence takıp edılmıyorsun ama sana oyle gelıyor.aılenle ve bır uzmanlar konusmalısın.bunu bır abla tavsıyesı olarak anla lutfen

Ailenin düşmanları var mı?
Eğer sandığın gibi sürekli aynı kişiler tarafından takip ediliyorsan büyük ihtimal sebebi budur.Ve ya baban çok kısıtlayıcı bir adamsa peşine bazen insan takıyor olabilir.

Ama ben fazla büyüttüğünü düşünüyorum.Sandığın gibi yıllarca aynı insanlar seni takip ediyor olsaydı muhakkak boş bir anını bulup sana zarar verirlerdi.Takip edilmek çok kötü bir şey biliyorum.Benim de 2 kez ciddi anlamda başıma geldi hala psikolojik olarak takip ediliyor muyum diye arkama bakıyorum.Senin durumunda psikolojik bence.Takip edenlerin aynı kişiler olduğunu sanmıyorum.Çünkü dediğim gibi aynı kişi olsalar yıllarca takip ediyorlarsa mutlaka seni yalnızken yakalarlardı.

Film senaryosu yazmadım ben orada.
Yaşadığım korkuları yazdım.
30'unu aşmış adam 18 yaşındaki kızdan nasıl hoşlanır sizce?
Ben bu hoşlanmayı maalesef masum bulmadım eğer öyle birşey varsa.
İnşallah ben büyütüyorumdur, yoksa çantamda merdaneyle dışarı çıkmayı planlıyorum artık.

evet bencede 30 yasindaki adam 18 yasindaki bir kizdan birak hoslanmayi, dönüp art niyetle bakmamali bile
ama iste ERKEK MILLETI
ya sen ne diyorsun 50 yasindaki adamlar pesimde geziyordu resmen,
diyorum ya cok tuhaf insanlar var
eger korkuyorsan, cantanda spray tasi
hani satiliyor ya böyle biberspraymi diyorlar ne diyorlar
gözüne sIkabilirsin sapiklarin

muhakkak biber gazı al. on lira olması gerek. yanında ayna taşı. arkanı dönmeden fark etmek için. gerçekten takip edildiğini düşündüğün anda arkanda adam varken bir mağazaya ya da dükkana gir. yarım saat kal. adam hala dışarıda ise bir sorun vardır. ( bu arada bu dediklerimi gördüğün kişiler aynı kişilerse uygula). eğer adam dışarıda ise yoluna devam et. polis gördüğün anda adamı şikayet et. zaten bi durum varsa kaçmaya başlar polis de yakalar. bu dediklerimi gündüz saatinde kalabalık yerlerde yap. ailene de muhakkak anlat. umarım korktuğun gibi bir durum yoktur.

Bence ailene söyle arkadaşım en azından haberleri olsun.. Biber gazı da al ve ailene durumu anlattıktan sonra bu konuya dikkat etsinler en iyi onlar fark eder takip edilip edilmediğini..

Daha önceki takip edilmelerin için bir şey diyemem ama en son bahsettiğin olay için kuzenin baya emin konuşmuş. Bunu annene anlatmalısın.
Allah korusun ama senin ya da kuzenin başına bir şey gelirse ailenin önceden haberi olduğu için daha sağlıklı bir iletişiminiz olur öyle bir durumda. Bu tür konuları saklamamak önemli bence.

Bir de sen içini ferah tut. Tedirgin olman seni yıpratır. Hepimizin başına her an herşey gelebilir, bazen çok ve detaylıca düşünmek bizi üzmek ve yıpratmaktan başka bir işe yaramaz.

Şu anda 18 yaşındayım. Lise bitti, mezun oldum.
Bugün küçük kuzenimin birşey demesiyle içime kurt düştü.
Biz kuzenimle yürüyüşe çıkmıştık bir ara.
Bugün o gün hakkında dedi ki : Abla , 2 tane adam bizi takip ediyordu.
Yok canım sana öyle gelmiştir dedim. Ama üsteledi ve dedi ki : Ama bizim sokaktada arkamızdaydılar!..

Ve bu takipler ilk degil.. Ve galiba hiç son olmayacak. Korkuyorum ya!
10.sınıftayken okula giderken sanırım arkamda biri vardı ve birşey yapacaktı ama karşıdaki kaldırımdaki delikanlının sayesinde kurtuldum. Çünkü her ne yapacaksa o çığlık attı ve ona baktım ve arkama bakıyordu bende oradan koşarak kaçtım. Evet korkmuştum ama aileme neden birşey demedim o zaman. Ya önemsemedim. Ya da çok korkmuştum, konuşamayacak kadar. Bilmiyorum.

Geçen sene mi neydi hatırlamıyorum ama o genci bir kez daha gördüm. Sanki bana birşey diyecekti sonra vazgeçti gibi oldu.
Kendimi sana öyle gelmiştir kuruntu yapma kendi kendine dedim yürüdüm gittim. Keşke sorsaydım.

8.sınıftaykende tramvay istasyonunda takip edildiğimi hissettim. 2 adam vardı. İstasyonda 4 kişi ya var ya yok. Dershaneden geliyordum bende. Birşey hissettim. Arkama döndüm. Onları gördüm. Oturaklara arkasını dayamıştı merdiven tarafını görür şekilde. Hani yürüyecekte önüme dönmemi bekliyordu. Arkama baka baka eve geldim.

Ne istiyorlar benden? Aglayacağım korkudan. Birine desem elimde kanıt yok.
İstasyonda olan olayı lisedeyken söyledim anneme 11.sınıftayken , yoldakini öyle.
Bir arkadaşıma anlatmıştım bu istasyon olayını.
Bana evden dışarı yalnız çıkma demişti. Mümkünse bakkala bile yalnız gitme dedi.

Aklımı kaçıracağım bu gidişle.

Canım ya var ise; diye düşünerek bulunduğun ilin güvenlik güçlerine başvurmanı öneririim. Ayrıca bir diğer yapman gereken de bir psikolog yardımı almak. tabii bunları yaparken de ailenin desteğini almayı ihmal etmemek. mümkün olduğu kadar da yalnız dışarı çıkmamaya çalış.

Dün anneme anlattım. Ağzımda bakla ıslanmıyor ki zaten. Çok kızdı , sinirlendi, şaşırdı. Bayağı söylendi. Ama dediğim gibi bir işe yaramaz ki bunlar. Polise haber versem elimde kanıt yok ki. Aynı adamlar mı bilmiyorum. Arkama bakmadan kaçıyorum her seferinde. Hem kaçıyorum hem de dua okuyorum. Allah'tan başka yardım edecek kimse yok. Sonuçta her daim yanımda olacak biri yok. Herkes işinde gücünde tercihinde.

Dün anneme anlattım. Ağzımda bakla ıslanmıyor ki zaten. Çok kızdı , sinirlendi, şaşırdı. Bayağı söylendi. Ama dediğim gibi bir işe yaramaz ki bunlar. Polise haber versem elimde kanıt yok ki. Aynı adamlar mı bilmiyorum. Arkama bakmadan kaçıyorum her seferinde. Hem kaçıyorum hem de dua okuyorum. Allah'tan başka yardım edecek kimse yok. Sonuçta her daim yanımda olacak biri yok. Herkes işinde gücünde tercihinde.

Annene anlatmakla iyi yaptın ama neden kızdı annen?:44: Sende bir suç yok ki..
İnşallah bir daha böyle bir durum olmaz, kızsa da sinirlense de annenin bilmesi iyi olmuş, bu seni rahatsız etmesin. Ve dediğin gibi her daim yanında olacak biri yok, bu yüzden kendine güven, tedirgin olma , olsanda bunu dışarıya belli etme.

Bence sorun psikolojik, farklı farklı adamlar neden yıllar boyu seni sürekli olarak uzaktan takip etsinler ki hiç birşey yapmadan?

Son düzenleme:
Back
X