• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntımla baş edemiyorum lütfen yardım edin.

takinti olunca zor ben de bazi seyleri takinca halletmeden baska bisey dusunemiyorum
aslinda eskisi gibi regl olsan psikolojik olarak rahatlarsin
bunun için yukarda bi arkadas biberiye falan yazmis dene zarari olmaz

evet belki şu karnımın altındaki şişkinlikten kurtulursam bu belirti niye d,iye kendimi yemekten vazgecerim,şimdi doktorun verdiği ilaca basladım bakalım bidahaki ayda adetim yaklaşmadan onlarıda bi deneyeyim diyorum zaten..

evet belki şu karnımın altındaki şişkinlikten kurtulursam bu belirti niye d,iye kendimi yemekten vazgecerim,şimdi doktorun verdiği ilaca basladım bakalım bidahaki ayda adetim yaklaşmadan onlarıda bi deneyeyim diyorum zaten..

ne verdi dogum kontrol hapi mi?
aslinda 2-3 gun sonra regl olmani saglayacak hap da verseymis keske

Son düzenleme:
evet dogum kontrol hapı verdi duenliyormuş diye, ben de söyledim ama 1 gün sürse dahi oldugum için vermedi bidahakş aya duzenlicegini söylledi umarım oyle olur. daha once kullanmadım da

duzelir merak etme, hapi duzgun kullan ve sabirla bekle
arastirmayi birak, internetten uzak dur, oyalanacak biseyler yap
kaç gundur kullaniyosun hap?
benimde ergenlikte çok duzensizdi, hatta aylarca olmadigim oluyordu
dgum kontrol hapi verdi doktor, reglimin saatini bile biliyordum (o kadar duzenli yani)

Son düzenleme:
duzelir merak etme, hapi duzgun kullan ve sabirla bekle
arastirmayi birak, internetten uzak dur, oyalanacak biseyler yap
kaç gundur kullaniyosun hap?
benimde ergenlikte çok duzensizdi, hatta aylarca olmadigim oluyordu
dgum kontrol hapi verdi doktor, reglmimin saatini bile biliyordum (o kadar duzenli yani)

4 gün oldu daha umarım benimde öyle duzenli olur artık. zaten hormonlarımda da bişey çıkmadıgı için psikolojik olarak engell,yorum galiba cok dusunmekten bu ay resmen doktordan cıkınca kafam rahatladı öyle oldum.internetten uzak durmak ve dusunmemek farz oldu.yoksa her çocuk gordugumde giderek artan takıntıma ek yapmış olucam,çok teşekkür ederim :)

4 gün oldu daha umarım benimde öyle duzenli olur artık. zaten hormonlarımda da bişey çıkmadıgı için psikolojik olarak engell,yorum galiba cok dusunmekten bu ay resmen doktordan cıkınca kafam rahatladı öyle oldum.internetten uzak durmak ve dusunmemek farz oldu.yoksa her çocuk gordugumde giderek artan takıntıma ek yapmış olucam,çok teşekkür ederim :)

Bisey degil canim, uzak dur netten kesinlikle.
Bu kadar takma kafana tamam mi
Pismansan bile hata biz insanlar için, hiçbirimiz mukemmel degiliz
kib canim, rahat ol hamile falan degilsin !!!!!!

Back