Testlerde ne cikiyorsa o dogrudur arkadasim. Senin hissettiklerin psikolojik.
Adetinin 1 güne düsmesi normal degil ama, bunun icin ne diyorlar ?
Iliskiden sonra pismanlik mi duydun acaba bunun sucluluk duygusu travma yaratmis olabilir.
Uzmandan yardim almani tavsiye ederim,durumun obsesif gözüküyor.
afferin akıllı kızsın vesselam..seninki psikolojık ban benim testte pembe çizgi silik cıktığı halde hamile değilmişim anladınmı eğer olsaydı kesin cıkardı seninki adet olamamaktan artık düşünme kahve falıda baktırmaşimdi bana bir söz ver duşünmücem diye ve aktardan biberiye al bir bardak iç adetini söktürür vücdudun rahatlar daha gençsin sanırım yasın kaç bu stresi çekmek için cok gençsin
Yalancı hamilelik sendromu diye bir şey var. Kadın eğer aşırı derecede çocuk sahibi olmak istiyorsa veya aşırı derecede hamile kalmaktan korkuyorsa beyin bunu hamilelik sinyali olarak algılıyor. Ve vücudunda hamile gibi değişimler görülmeye başlıyor. Psikiyatriste git sık görülebilen bir durum bu sendeki. Korktuğun için oldu. Doktorlar seni psikiyatriste yönlendirmedi mi? Onlara durumundan bahsetmedin herhalde.
son gittiğim doktor yardım almamı söyledi ona gayet net konuşabildim takıntı haline getirdiğimi,ama dediğim gibi netten az cok arastırdım mail attım psikologlar için ayırabilceği bi bütcem yok malesefki,fazla ucret istiyorlar :/
merhaba,ben artık tükenmiş vaziyetteyim. 3-4 ay önce bi ilişkim oldu bu durumun uzerine gebelik belirtileri göstermeye başladım.bekarım bu durum beni cok fazla korkuttu korkuttukça belirtilerde fazlalaştı.şu 3 ay içinde 6 idrar testi yaptım 5 tane kanda beta hcg baktırdım ve 2 doktora göründüm.. en yakın tarih 10 nisanda ve beta hcg 0.3 çıktı negatif tabiki.kendimdeki belirtiler o kadar fazlaki inandıramıyorum kendimi bir türlü..çocuklarla bile aynı ortamda bulunamıyorum artık. tam test yaptırıp rahatlıyorum karnımdaki şişliği görmem ya da en ufak bi kahve falında bile bebek çıkması durumumu tetikliyor.yine araştırmalara netten doktorlara soru sormalara başlıyorum.yeniden gidip test yapıyorum. kısacası kurtulamadıgımın farkındayım saçma oldugununda ama inandıramıyorum o zaman bu belirtiler niye diyip duruyorum. lütfen yardımcı olun nasıl kurtulurum bu takıntılı halden..
Yalancı hamilelik sendromu diye bir şey var. Kadın eğer aşırı derecede çocuk sahibi olmak istiyorsa veya aşırı derecede hamile kalmaktan korkuyorsa beyin bunu hamilelik sinyali olarak algılıyor. Ve vücudunda hamile gibi değişimler görülmeye başlıyor. Psikiyatriste git sık görülebilen bir durum bu sendeki. Korktuğun için oldu. Doktorlar seni psikiyatriste yönlendirmedi mi? Onlara durumundan bahsetmedin herhalde.
Canım öncelikle yaptığının bir hata olduğu düşüncesini aklından sil. İnsanlar birbirlerini sever ve birlikte olur bu doğanın kanunu. Bu anormal bir durum değildir ve sadece bir imzayla normal hale gelmez. Sen kendini korkuttuğun için bu haldesin. Kimse bir iki kere ilişkiye girdi diye hamile kalmaz. Testlerin de ortada. Sen önce cinsellik hakkındaki yargılarını yık canım. Korkunu onlar tetikliyor bence.
katiliyorum tamamen psikolojik sebeplerden belirtileri yasiyorsun
bunun aksine hamile kalip hiç ama hiç belirtii de yasamayabilirdin bu da kesinlikle hamile kalmak istemeyen bayanlarda olabiliyor bir tanidigimda olmustu 9 aylik karni kavun kadardi
kisacasi belirti var ya da yok onemli olan sey kan testi !
doktor adetimi düzene sokması için bitane doğum kontrol hapı verdi bu ayki adetimi de bitki çayıyla olabildim diyebilirim.ben de psikologa gitmeyi dusunuyorum ancak ucretleri cok fazla.bütcemde de ona ayırabilcegim miktarda param yok acıkcası napıcam pek bilmiyorum bu konuda :/
Allah korusun öyle bişeyde herhangi bişeyden de şüphelenmeyip test yapılmazdı.o kadar fazla şey okudum ki zaten testler hakkında bende dusuncemin mantıksız oldugunun farkındayım tek sorununm atamamam :/
Ah canim ya. Bak yasinda henüz cok gencmis.Okuyor musun napiyorsun suan?
Kafani dagitmak icin, gündemini dolduran baska seylerle oyalan.
Fazla yalniz kalma, yürüyüse cik temiz hava al, yasamin doganin güzelligini düsün.
Evdeysen spor videolariyla kendi enerjini tüket, nefes alip verisin bile degisecek iyi gelecek eminim.
Internette danisman psikologlar var onlarla irtibata gecebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?