Takıntım var

Sebiyy

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
42
3
26
Kızlar benim hatırladığım kadarıyla yaklaşık 2 senedir takıntılarım var. Mesela 3 sayısı ve tekli.Odamda yatarken gece lambamın başlığına,gövdesine kablosuna ışık kapama düğmesine kadar 3 kere dokunuyorum ondan sonra onun durduğu dolaba bazı kısımlarına 3 kere dokunuyorum ve bunları her zaman sağ elimle yapıyorum.Ondan sonra karşısında ki kıyafet dolabıma 3 kere elimi gezdirdikten sonra uç kısmına 3 tane 3 kere dokunuyorum ve terliklerimi sağ ayağımla düzeltip ikisinede 3 kere dokunup yatıyorum.Ayni şeyler telefonumu komidinime koyarkende geçerli.Bunun harici günlük yaşantımda da var odadan çıkarken sağ alimle 3 kere odanın ışığına dokunurum,sadece sağ elimle kumanda falan tutarım veya sol elle yapmamaya çalışırım.Bunlatin çok saçma salakça olduğunu biliyorum fakat bırakamıyorum günlük yaşamımı etkiliyor eğer bırakırsam kötü bir şey olucak diye düşünüyorum. bırakmaya çalıştığımda geri dönüp yine de o takıntıyi gerçeklestirip rahatlıyorum.Artik sinirlerim çok bozuldu agliyasim geliyor bu arada bazen gece işitsel ve görsel halisulasyonda görüyorum.Var mı bir öneriniz bu tarz şeyler yasayan kurtulan var mı ya da avrupa yakası önerdiğiniz psikolog.

Acilen psikiyatri kliniğinden randevu alın, psikolog kurtarmaz.

Bunu aslında kafanızda kuruyorsunuz ama sonlandıramıyorsanız tabi doktor şart. Benimde çocukken bitmek bilmeyen tiklerim vardı atıyorum diş gıcırdatmam vardı tam onu kafamda bitirirdim göz kırpmalarım başladı onu da zorladım unutmaya çalıştım salakça bir ağız hareketim vardı asdfgh hatırladıkça gülüyorum annem taklidimi yapardı sürekli kızım salak mısın sen kendine gel diye Hayır onunda hiç aklına gelmemiş doktora götürmek abartmıyorum 8 tane birbirinden farklı tiklerim oluştu hepsi komediydi ya. Çok şükür ne ara sonlandı hatırlamasam da sanırım spor hayatıma başladığım dönemde bitti hepsi bir daha da bulaşmadım öyle şeylere Aslında bizim elimizde olan ama kafada bitiremediğimiz sıkıntılar.

Bende de benzerleri var ama bilmiyorum yani hiç kurtulmaya çalışmadım mesela televizyonun sesini tam sayıya getirmek gibi ya da işlerimi fırçaladıktan sonra illa 3 defa ağzımı yıkarım yüzümu de 3 kez yıkarım benim de çok değişik takıntılarım var ama yani bilmiyorum

Bende aynıları var televizyon sesi 20 22 gibi çift katlı sayılarda acarim mutlaka,dış fircalamada aynı şekil,ikimiz beraber gidelim en iyisi

Bende aynıları var televizyon sesi 20 22 gibi çift katlı sayılarda acarim mutlaka,dış fircalamada aynı şekil,ikimiz beraber gidelim en iyisi
Benim sadece bunlar da değil başak burcuyum inanılmaz şüpheciym herkesin dediği lafın altında bişey ararım hislerim kuvvetlidir ve içim.daralinca kötü bişey olacak diye kendimi yer bitiririm . Arkadaşlarıma sır verip geri yayacaklar diye deli olurum olur ya gidelim

Aynen öyle ben de farkındayım çok salakça ama bırakamıyorum bunu yapmaya çalıştığım da geri dönüp yapıyorum illa malesef ,neyse ki siz devam ettirmemissininiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…