Kızlar benim hatırladığım kadarıyla yaklaşık 2 senedir takıntılarım var. Mesela 3 sayısı ve tekli.Odamda yatarken gece lambamın başlığına,gövdesine kablosuna ışık kapama düğmesine kadar 3 kere dokunuyorum ondan sonra onun durduğu dolaba bazı kısımlarına 3 kere dokunuyorum ve bunları her zaman sağ elimle yapıyorum.Ondan sonra karşısında ki kıyafet dolabıma 3 kere elimi gezdirdikten sonra uç kısmına 3 tane 3 kere dokunuyorum ve terliklerimi sağ ayağımla düzeltip ikisinede 3 kere dokunup yatıyorum.Ayni şeyler telefonumu komidinime koyarkende geçerli.Bunun harici günlük yaşantımda da var odadan çıkarken sağ alimle 3 kere odanın ışığına dokunurum,sadece sağ elimle kumanda falan tutarım veya sol elle yapmamaya çalışırım.Bunlatin çok saçma salakça olduğunu biliyorum fakat bırakamıyorum günlük yaşamımı etkiliyor eğer bırakırsam kötü bir şey olucak diye düşünüyorum. bırakmaya çalıştığımda geri dönüp yine de o takıntıyi gerçeklestirip rahatlıyorum.Artik sinirlerim çok bozuldu agliyasim geliyor bu arada bazen gece işitsel ve görsel halisulasyonda görüyorum.Var mı bir öneriniz bu tarz şeyler yasayan kurtulan var mı ya da avrupa yakası önerdiğiniz psikolog.