Takıntılı exi ne yapmalı?

gzmblt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
3
2
Merhaba kızlar, 3 sene önce uzak mesafe ilişkisi yaşadığım exim ayrıldıktan bir süre sonra yeni biriyle ilişkiye başladı. Fakat en başından beri düzenli aralıklarla bana yazıyordu, başta çok ciddiye almadım, kızla ilişkisini de aynı şekilde. İnstagramdan hikayelerimi izler özel günlerde mesaj atar, bazen ansızın arardı. Fakat şu an nişanlı olmasına rağmen buna devam ediyor 2-3 ayda bir. Şu an harika giden bir ilişki içindeyim ve her yerden engelledim. En son çok sık kullanmadığım bir uygulamadan mesaj attı. Nişanlısına her defasında söylemeyi düşünsemde kendimi böyle bir derdin içine sokmak istemedim fakat kıza üzülüyorum. Öte yandan hayatımda her şey yolundayken bununla da uğraşmak istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

Nişanlına söylerim daha fazla beni rahatsız edersen de biraz gözünü korkut ki yazamasın.

Zamaninda ex nisanlanacagi kizla gezdigi yerleri falan ordan burdan atiyordu
Foto atmasa surdayiz harika bi yermis burasi tarzinda sms atiyordu nosunu degistirip illaki yaziyordu
Sonunda ss alip kiza attim bak durum boyle boyle, ayrilirsin ayrilmazsin senin bilecegin is ben sadece bi hemcinsimin kandirilmasina goz yummak istemedim daha fazla dedim
Kiz once tesekkur etti 1 saat sonra da (exle konustuktan sonra sanirim) biz birbirimize cok yakisiyoruz kimse aramiza giremez dedi
Bende peki o zaman tercih senin, tek ricam sevgilinin ipini sıkı tut ki bana bulasmasin da ulasmasin da dedim
Birkac ay sonra ortak arkadaslardan nisanlandiklarini duymustum nisandan birkac ay sonra da ayrilmislar ve ex yine mesaj atmisti bana cvp vermemistim
Oyle kayboldu gittiler
Karsimizdaki kisinin nasil davranacagini bilemeyiz ama gercegi soyleyip isin bizden cikmasini saglamak bana mantikli geliyor her zaman

Bence ilk başta tehdit et, yazdıklarının hepsini ss aldım bidaha olursa kıza atcam de. Bidaha olursa da at. Haddini bilsin herkes senin ilişkin var saygılı olmayı öğrensin.
Yarın birgün sen evlenince yazarsa işler daha da karmaşıklaşır

her yerden engellememe rağmen saçma sapan uygulamalardan bi şekilde yazıyor, tavsiyenizi düşüneceğim

Haklısınız ve artık çok bunaltıyor bu durum beni, ayrılalı 2 seneden fazla oldu fakat bu olay sürekli böyle devam etti. Önerinizi dikkate alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…