Takintilarim:(

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
merhaba arkadaslar
benim değişik takintilarim var mesela telefonda biriyle konusuyorum kapatinca 10 dk falan acaba karsiyi kirici konuştum mu onun hosuna gtmeyecek birsey dedim mi diye düşünüyorum. Yada birisi evime geliyor diyelim aşırı ilgileniyorum karsi taraf sıkılıyor anlıyorum ilgiden. Bu defa misafir gidiyor dusunmeye basliyorum acaba kirici hareket yaptim mi iyi ağırladım mi ? Kendi basima karar almaktada zorlanıyorum . Onemli kararlari almaya cesaretim yok. Hep bir sucluluk duygusu var icimde niye boyle oldum ki ? Ben ne yapmalıyım benim gibi olan var mi?

Aslinda birisini kirmamak güzel birsey hele ki insanlarin hoyrat olduğu bu dünyada. Benim de farkli takimtim var. Daha doğrusu endise olayi cok hat safhada bende. Doktora gitmedim ama kendimin farkindayim. Gitsem ilaç verir kuvvetli ihtimal. Sizin de durum fazla gibi geldi. Tabiki ben uzman değilim pdr dersleri aldim ama bu olay cok farkli. Günlük hayatinizi etkiliyor mu peki bu dusunceler.

Aslinda birisini kirmamak güzel birsey hele ki insanlarin hoyrat olduğu bu dünyada. Benim de farkli takimtim var. Daha doğrusu endise olayi cok hat safhada bende. Doktora gitmedim ama kendimin farkindayim. Gitsem ilaç verir kuvvetli ihtimal. Sizin de durum fazla gibi geldi. Tabiki ben uzman değilim pdr dersleri aldim ama bu olay cok farkli. Günlük hayatinizi etkiliyor mu peki bu dusunceler.
Evet etkiliyor. Birde her an kotu bir haber alacakmışım gibi hissediyorum. Ailemi birsey olur mu diye hep endise ediyorum . Mutluluguda hep birseye bağlıyorum. Su olsun tamam mutlu olcam bunolsun mutlu olacam gibi.sizin takintilarinz nasıl. Bende doktora gtsem kesin ilac verir.ama suan cocuk dusunuyoruz diye gitmiyorum

Back
X