• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılarım,korkularım hayatımı mahvetti...

Gokmavii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
141
65
98
30
Merhaba kızlar. Şu pandemi sürecinde aylardır eve kapalı kaldım derdimi anlatabilmem için arkadaşlarımla bile görüşemiyorum. Buraya yazıp sizden teselli bulmak istiyorum:(

Anksiyete ,obsesif kompülsif hastasıyım zaman zaman iyi oluyorum ama en kötü dönemlerimden birini yaşıyorum şuan. Zihnime hükmedemiyorum her şeyin ama her şeyin en kötüsünü düşünüyorum. En sonki olaydan bahsedeyim. Ben daha önce hiçbir şekilde sosyal medyadan gelen mesajlara falan cevap veren biri değildim. Buradan tanışıp ilişki yaşamaya da karşıydım kendimce.(tanışanlara saygı duyuyorum) Neyse birkaç ay önce birisi yazdı ısrarla tanımak istedi bu kez boşluğuma geldi cevap yazdım ısrarla yazdı ve muhabbet ilerledi. Ama ben hala korkuyorum tabi kendimce doğru bulmuyorum. Yazdıkları ilgisi hoşuma da gidiyor haliyle. Daha sonra söylediği bir şeyden soğudum ve yazmamasını söyledim. Bunun üzerine ısrarla yazdı tekrar istek gönderdi. Engelleseydin diyeceksiniz ama ondan da korktum yok yere bana bilenir başka hesaplardan falan yazar diye. 2 aydır yazmamıştı en son yine istek göndermiş ve beni bir korku sardı. Hesabımı kapattım.Ya takıntılı biriyse ya sapıksa yaşadığım şehri biliyor adımı soyadımı biliyor ya gelip beni bulursa diye düşünmekten iştahım kesildi. Yazışmalara bakıp duruyorum sürekli. Kendimce kötü bir insan olmadığına dair kanıtlar arıyorum. Bu şüpheci kişiliğim beni yordu artık. Bu ilk defa başıma geldiği için böyleyim belki de. Biraz araştırdığımda kötü olumsuz bir şey de çıkmadı hakkinda ama bu kadar ısrarla yazması beni çok korkuttu.Adamın memleketini yazıp ....lılar nasıl olur diye araştırıyorum:( Çok uzun oldu sanırım kusura bakmayın şimdiden okuyanlar için teşekkür ederim. Sizin de başınıza geldi mi böyle bir şey ve takılacak bir durum mu bu merak ediyorum. Bir de şunu ekleyeyim son zamanlarda ulkede yaşanan olaylar da çok etkiledi beni kadına şiddet vs. Çok fazla sarsıyor beni bu tür haberler

Sosyal medyadan birileriyle konusmaniz kotu bir sey degil tabi ki, cogu insan oradan tanisip evleniyor yada arkadas oluyor fakat kendisini birebir gormeden kapilmayin. Yalan soyleyebilir, evli bile olma ihtimali var. Bu tip insanlar var ve temkinli olmak zorundayiz. Dolandirici olabilir, hersey olabilir. Ne soyledi mesela? Korkmaniz gayet normal.

Sosyal medyadan birileriyle konusmaniz kotu bir sey degil tabi ki, cogu insan oradan tanisip evleniyor yada arkadas oluyor fakat kendisini birebir gormeden kapilmayin. Yalan soyleyebilir, evli bile olma ihtimali var. Bu tip insanlar var ve temkinli olmak zorundayiz. Dolandirici olabilir, hersey olabilir. Ne soyledi mesela? Korkmaniz gayet normal.
Evet ben de aynen sizin gibi düşünüyordum fakat bu sefer hata yaptim cevap verip sohbeti uzatarak. Söyledigi kötü bir sey yok aslinda. Kendimi kaptırma durumu da yok sadece çok israrli bir şekilde beğendiğini söyleyip araliklarla mesaj atımca kuruntu yaptım. Acaba takıntılı biri mi diye. Sohbet ederken de uslubu normaldi yani kötü bir izlenim vermedi ama sonuçta tanımadığım bir adam..Bir de şöyle bir durum var bu kişi mesleğimle ile ilgili bir gruptan gördü beni.orada birkaç kişiyle olan olumlu iletişimini görünce hoşuma gitti cevap verdim. Siz şimdi böyle dolandırıcı evli olabilir yazınca da takıntı yaptım yine:((

Beni tedirgin eden nokta şu. Bundan sonra bana ulaşabilir mi bu adam beni takıntı haline getirmiş olabilir mi? Yoksa zaten sonngonderdigi isteği kabul etmeyip hesabi kapattım. Sosyal medyadan ulaşamaması için iletişimi kestim yani. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim.

Korkmayın. Hiçbir şey yapamaz. Sizin dediğiniz gibi en fazla salak salak sahte hesap açar iki üç laf atar. Eee, sonuç? Kimsenin tınladığı yok. Böyle düşünün. Sahte hesap açsa bile, kendini küçük düşürür. Gülünç duruma düşer bunu yapan kişi. Sizde en fazla bi çay demleyip keyifle izlersiniz. Ki bunu yapacak biri gibi durmuyor. Normal sohbet etmişsiniz sadece. Umarım korkunuzu almışımdır. Gülün, hemde çok. Hayat kısa böyle şeylere zaman ayırmaya değmez. :KK200::KK3:

Son düzenleme:
Korkmayın. Hiçbir şey yapamaz. Sizin dediğiniz gibi en fazla salak salak sahte hesap açar iki üç laf atar. Eee, sonuç? Kimsenin tınladığı yok. Böyle düşünün. Sahte hesap açsa bile, kendini küçük düşürür. Gülünç duruma düşer bunu yapan kişi. Sizde en fazla bi çay demleyip keyifle izlersiniz. Ki bunu yapacak biri gibi durmuyor. Normal sohbet etmişsiniz sadece. Umarım korkunuzu almışımdır. Gülün, hemde çok. Hayat kısa böyle şeylere zaman ayırmaya değmez. :KK200::KK3:
Çok teşekkür ederim mesajınız için❤
Ah keşke ben de sizin gibi düşünebilsem hayat çok kısa ufacık şeylere kafa yormaya değmeyecek kadar ama bunu kendime anlatabilsem... En küçük mevzuda bütün korkunç senaryoları yazıyorum çiziyorum kafamda. Düşündükçe düşünüyorum günlük yaşantımı da sekteye uğratıyor bu durum.Ama çabalayacağım artık olmadı tekrar ilaç tedavisine başlayacağım

Back