- 22 Eylül 2014
- 258
- 60
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ileri boyut sayilir mi? Surekli kendime takilip duruyorum aynaya baktigimda hemen catlaklarima odaklaniyorum yildim cidden.Başka şeylere konsantre olmak gerek, hobiler falan bulmak yardımcı olabilir. Ama takıntıların ileri boyutta ve rahatsız ediyorlarsa bi psikiyatra gidebilirsiniz.
Cok haklisiniz Allah'a sukur her seyden once.. Bakmamaya calisiyorum aynaya nasil bir takinti bu cozemedim aklimdan ciksa rahatlayacagim gorunmeyen yerlerimde ama simdiden yazi dusunmeye basladimBirazda olumlu seyler dusun bence ..
Öncelikle sagliklisin , her sabah sagklikla uyandigina sukretmelisin.
Boyunda kilonda cok normal ..
Bos seylerle kafani yorma bence ..
Takintilarin saplanti haline donmesin sonra...
Aynada fazla kendine bakma mesela , ben bile fazla kendime baktigimda kusur buluyorum durmadan.
Takiyorum sonra.
Yani tam gözümde canlandıramadım, yanlış yorum yapmak da sağlıklı olmaz, ileri düzeyde midir bilemiyorum. Buna siz kendiniz karar vermelisiniz. Eğer gündelik hayatınızı etkileyecek kadar rahatsız ediyorsa bu takıntılar, evet ileri düzey sayılır.Bu ileri boyut sayilir mi? Surekli kendime takilip duruyorum aynaya baktigimda hemen catlaklarima odaklaniyorum yildim cidden.