• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takintilar

elytia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
258
60
38
Kizlar donem donem vucudumub bir yerine takip duruyorum. 1.65 boyundayim 52 kilo olmama ragmen ona takilip 3 kilo verdim.. Simdi ise kalcalarimdaki catlaklarima taktim ve surekli aklim bununla mesgul takintilarimdan kurtulamiyorum her an aklimda bunlar var ne olur yardim edin.

Hepimiz dönem dönem bişeylere takıyoruz. Başka şeylere konsantre olmak gerek, hobiler falan bulmak yardımcı olabilir. Ama takıntılarınız ileri boyutta ve rahatsız ediyorlarsa bi psikiyatra gidebilirsiniz.

Başka şeylere konsantre olmak gerek, hobiler falan bulmak yardımcı olabilir. Ama takıntıların ileri boyutta ve rahatsız ediyorlarsa bi psikiyatra gidebilirsiniz.
Bu ileri boyut sayilir mi? Surekli kendime takilip duruyorum aynaya baktigimda hemen catlaklarima odaklaniyorum yildim cidden.

Birazda olumlu seyler dusun bence ..
Öncelikle sagliklisin , her sabah sagklikla uyandigina sukretmelisin.
Boyunda kilonda cok normal ..

Bos seylerle kafani yorma bence ..
Takintilarin saplanti haline donmesin sonra...
Aynada fazla kendine bakma mesela , ben bile fazla kendime baktigimda kusur buluyorum durmadan.
Takiyorum sonra.

Birazda olumlu seyler dusun bence ..
Öncelikle sagliklisin , her sabah sagklikla uyandigina sukretmelisin.
Boyunda kilonda cok normal ..

Bos seylerle kafani yorma bence ..
Takintilarin saplanti haline donmesin sonra...
Aynada fazla kendine bakma mesela , ben bile fazla kendime baktigimda kusur buluyorum durmadan.
Takiyorum sonra.
Cok haklisiniz Allah'a sukur her seyden once.. Bakmamaya calisiyorum aynaya nasil bir takinti bu cozemedim aklimdan ciksa rahatlayacagim gorunmeyen yerlerimde ama simdiden yazi dusunmeye basladim

Anlıyorum lytia, post: 37812562, member: 627257"]Kizlar donem donem vucudumub bir yerine takip duruyorum. 1.65 boyundayim 52 kilo olmama ragmen ona takilip 3 kilo verdim.. Simdi ise kalcalarimdaki catlaklarima taktim ve surekli aklim bununla mesgul takintilarimdan kurtulamiyorum her an aklimda bunlar var ne olur yardim edin.[/QUOTE]
Anliyorim tatlım boşver sıkıntı yapma başka büyük önemli bir derdin olmadığı için bunlara takiyorsun şöyle düşün ya kalça çıkrığın olsaydı ya da bir bacağın olmasaydı Allah korusun bunları takar miydin nacizane tavsiyem fazla kağanı takma Allah gucenir başka dert vermesin Allah tabii sen yine sağlığına kilona bakımına dikkat et ama fazla da abartma yaniii

Bu ileri boyut sayilir mi? Surekli kendime takilip duruyorum aynaya baktigimda hemen catlaklarima odaklaniyorum yildim cidden.
Yani tam gözümde canlandıramadım, yanlış yorum yapmak da sağlıklı olmaz, ileri düzeyde midir bilemiyorum. Buna siz kendiniz karar vermelisiniz. Eğer gündelik hayatınızı etkileyecek kadar rahatsız ediyorsa bu takıntılar, evet ileri düzey sayılır.
Şöyle bi örnek vereyim ordan ölçün.
Bi arkadaşım vardı, mikrop / virus takıntısı vardı. Otobüse metrobüse bindiğinde ne bileyim o tutunduğu demirlerde ya ölümcül bi mikrop varsa, ya parmağında küçücük bi yara varsa ordan kaparsa mikrop gibi aşırı takıyordu kafasına, ve kazandığı bütün parayı ayda iki üç kere aids testlerine ve daha bilimum ölümcül hastalık testlerine gömüyordu. Laboratuvarlarda geziyordu.
Sonra gidip tedavi oldu işte, kurtuldu.

Çoğumuzun takıntılari vardir . Dert etme zamanla geçiyor bu takıntılar

Eğer farklı bir uğraşın yoksa, bu takıntı biter başkası başlar. Hayatında boşluk var bence. Yapmaktan hoşlandığın bir şeyler bulmalısın. Ben de takıntılı bir insandırm. Günlerce kendimle ilgili bir şeylere üzülür, debelenirdim.... Arkadaşlarımla vakit geçirmek, kitap okumak, konserlere gitmek gibi aktiviteleri artırınca hepsi geçti. İnşallah sen de kurtulursun.

Kizlar cok tesekkur ederim daha da yogunlasicam baskaseylere. Lazer yaptirmayi dusunuyorum yaza dogru bakalim..

Back