Bende acayip takıntılı biriyim ve mükemmelliyetçilik bende de aşırı derece var..En ufacık birşeyi bile halletmeden aklımdan atamam,temizlik,konuşma,iş,ev vs her konuda böyleyim maalesef...Onu nasıl yapsam,şunu nasıl yapsam,şurda neden böyle söylemedim,yapmadım ve çok sabırsız biriyim...Onun dışında simetri hastasıyım birde herşey aynı yöne bakcak perdeler,çarşaflar eşit derece de koyulmuş olcak.İlaçların kutularının isimleri öne gelicek şekilde dizilecek..Herşey planlı olcak vs vs....Psikiyatriye gitmek istemedim ilaç kullanma taraftarı olmadığım için psikolağa gittim düşünce tarzımı değiştirme yöntemi gibi bişey uygulayacğını söyledi,beni rahatsız eden konuları bi form gibi bişeye yazdırdı vs ama ben devam etmedim etseydim belki düzelirdim kurtulurdum bu takıntılardan...
Şimdi kendi kendime düzelmeye çalışıyorum en azından herşeyi halletmeye takmamaya çalışıyorum çünkü çok yıprandım.Oğlum doğduğundan beri eskisine nazaran daha iyiyim.insanları ve söyledikleirini umursamamya çalışıyorum,düşünce olarakta olayları eskisi gibi irdelememeye,olayların en kötüsünü aklıma getirmemeye ,herşeyin olabileceğine herşeyi akışına bırakmak gerektiğini anlamaya başlıyorum artık.. umarım komple düzelirim.....
Eğer sizd eilaç kullanmak istemiyorsanız psikolğa gidebilirsiniz....