allahım ilk konuştuğun kişi diye psikopatla birlikte olacak halin yok herhaldearkadaşlar pek büyük bi dert gibi durmuyor ama çok sıkıntılıyım. herşeyi mahvettim. konu şu ki bi süredir konustugum bi insan vardı. çeşitli sebeplerden aramız açıldı. doğru kişinin o olmadığını bildiğim ve ayrıldığım halde sonrasınada onun geri dönüşü ile tekrar barıştım. aradan bi süre geçti saçma saçma laflar edip çirkinleşti. ben yine ayrıdım. sonra normal şartlar altından birinin tekrar konuşmaması ve uzak durması gerekirken ben yine yapamadım. başkasına tavsiye verirken bu iş çok kolaydı ama uygularken ne oldu anlamadım.
sonra tekrar konuştuk ama suan tehdit mesajları alıyorum.
karşımdaki insanda fazlasıyla dengesiz. size anlattığım gb bende öyleyim. başıma gelen bunca seyin sebebi takıntılı bi şekilde geçmişte kalmam. hep ilk olan son olsun istemiştim ama işte böylekendime çok kızıyorum.
kaç yaşındasın?arkadaşlar pek büyük bi dert gibi durmuyor ama çok sıkıntılıyım. herşeyi mahvettim. konu şu ki bi süredir konustugum bi insan vardı. çeşitli sebeplerden aramız açıldı. doğru kişinin o olmadığını bildiğim ve ayrıldığım halde sonrasınada onun geri dönüşü ile tekrar barıştım. aradan bi süre geçti saçma saçma laflar edip çirkinleşti. ben yine ayrıdım. sonra normal şartlar altından birinin tekrar konuşmaması ve uzak durması gerekirken ben yine yapamadım. başkasına tavsiye verirken bu iş çok kolaydı ama uygularken ne oldu anlamadım.
sonra tekrar konuştuk ama suan tehdit mesajları alıyorum.
karşımdaki insanda fazlasıyla dengesiz. size anlattığım gb bende öyleyim. başıma gelen bunca seyin sebebi takıntılı bi şekilde geçmişte kalmam. hep ilk olan son olsun istemiştim ama işte böylekendime çok kızıyorum.