• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takinti

Öz-güven eksikligi yaninda bircok sebep vardir Umay... Belki bir adam tarafindan desteklenmek hoşuna gidiyordur. Belki eşine rağmen seninle olmasi seni yüceltiyordur içinde... Bilemiyorum...

Ama " gel kaçalım" demez genelde evli adamlar. Onlar her zaman ailelerini seçer. Kolay mi saniyorsun alışkanlıklarin terk edilmesini? Senin hikayende bu bölüm mantigima uymuyor Umay...

Ruhsal bir yardım alman konusunda israrciyim. Herşey yoluna girecektir. Sadece sana bu yolda güvenecek hic olmazsa biriyle ( annen, kardesin, ablan) ilk adımı at yeter...

Öz-güven eksikligi yaninda bircok sebep vardir Umay... Belki bir adam tarafindan desteklenmek hoşuna gidiyordur. Belki eşine rağmen seninle olmasi seni yüceltiyordur içinde... Bilemiyorum...

Ama " gel kaçalım" demez genelde evli adamlar. Onlar her zaman ailelerini seçer. Kolay mi saniyorsun alışkanlıklarin terk edilmesini? Senin hikayende bu bölüm mantigima uymuyor Umay...

Ruhsal bir yardım alman konusunda israrciyim. Herşey yoluna girecektir. Sadece sana bu yolda güvenecek hic olmazsa biriyle ( annen, kardesin, ablan) ilk adımı at yeter...
Zaman neden dedi gek kacalim diye

Haywtimdan memnun degilim ondan. Onunla her sey guzeldi :( en son kacalim dediydi orda keske kacsaydim vallaha bin pismanim.
Keşke kaçsaydın da görseydin dünya kaç bucakmış. Ay bunalımdaysan bunalımdasın otur bunalımını yaşa o zaman. Bence de psikloğa falan gitme kimse senle baş edemez.

Bazı insanlar ilgiyi seviyor, evli olsa da ilgi göstermesi egolarını okşuyor sanırım. Bütün herkes benimle ilgilensin, beni istesin diye düşünüyorlar herhalde. Böyle insanlar bana çok tehlikeli ve itici geliyor. Yani adam evli, evlilik ve yüzük diğer insanlardan uzak tutmak için var, sağlık için var. Bence sen de uzak dur. Sana ne söylediği önemli değil çünkü o herkese öyle şeyler söyleyebilir kendini bu konuda özgür görüyor demek ki, sen olmasan başkasına aynısını diyecek çünkü. Bunu anlamayacak ne var, durduk yere ekşın mı arıyorsunuz? Ya da can sıkıntısından mı açıyorsunuz böyle konuları...

Back