- 6 Aralık 2016
- 761
- 2.560
- 113
- Konu Sahibi UmayBabacan20
Akılsız ya bi de kaçsaydım diyor. Senin onun karısından ne fazlan var da seni kaçtığın yerde g.t gibi bırakmasın? Çok mu güzelsin çok mu çekicisin hahahahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer troll değilsen sana iyi gelecek tek şey iyi bir psikiyatrist. Biz fazlasıyla yardımcı olduk ama ciddiye almadın. Mune daha bugün uyardı seni sürekli aynı konuları açmaman içinCunku icimdeki yangilari goremezsiniz bu saatten sinra artik toparlanamam
Yok ama onu dedi kacalim die flnAkılsız ya bi de kaçsaydım diyor. Senin onun karısından ne fazlan var da seni kaçtığın yerde g.t gibi bırakmasın? Çok mu güzelsin çok mu çekicisin hahahahahah
Ama bos yere de demedi degil miSakin olmaya çalışıyorum şimdi..
Kesinlikle psikiyatri ve ardından psikologEğer troll değilsen sana iyi gelecek tek şey iyi bir psikiyatrist. Biz fazlasıyla yardımcı olduk ama ciddiye almadın. Mune daha bugün uyardı seni sürekli aynı konuları açmaman için
Aynen kaç sonra seni de aldatır kaçar. Cidden düşünemiyor musun bunu?Yok ama onu dedi kacalim die fln
Bisey yapmaz ki eminimAynen kaç sonra seni de aldatır kaçar. Cidden düşünemiyor musun bunu?
OBisey yapmaz ki eminim
Ya arkadaşım kendinde misin? Karısı da bir şey yapmayacağından emin olduğu için evlendi dimi? Kesin beni aldatır diyerek evlenmedi. Eminmişmiş. Git işineBisey yapmaz ki eminim
Git işine hadi sen en güzeli al kovanı küreğini parkta oyna..Ama bos yere de demedi degil mi
Bak biyleYa arkadaşım kendinde misin? Karısı da bir şey yapmayacağından emin olduğu için evlendi dimi? Kesin beni aldatır diyerek evlenmedi. Eminmişmiş. Git işine
Beoki gercekten mutsuzdu ve bosanamiyor bunlarda oyleymis. Ve benimle istedi hayat kurmak ve oyle dedi ??Aynen kaç sonra seni de aldatır kaçar. Cidden düşünemiyor musun bunu?
Ufaktan argolarada başlanıldı..O
Got yiyemez . Ayni mahalledeyiz ? Nasil oyle birsey yapacakti . Ondan iste annesine de goturcem dediydi hepsi yalanmiydi hayir iste
Cunku sinir ediyorsunuz cocugun hrseyine negatif surukledinizUfaktan argolarada başlanıldı..
Biz mi sinir ediyoruz seni,bak sen boyundan büyük laflarda edermişsin.Cunku sinir ediyorsunuz cocugun hrseyine negatif suruklediniz
Nerde kafayi yemissim? Dogrular degilmi her kacmak isteyenin niyeti baska miSen kafayı yemişsin net...
Ay abla ne diye ugrasiyosunuz..beyin damarları tikali anlamaz, aslında anlarda işine gelmiyor.Biz mi sinir ediyoruz seni,bak sen boyundan büyük laflarda edermişsin.
Abla cık cık buradan bende dün fena oldum takibi bıraktım yoksa banlancanBiz mi sinir ediyoruz seni,bak sen boyundan büyük laflarda edermişsin.
Ders vermek lazımda inatlaşmak güzeldir.Ay abla ne diye ugrasiyosunuz..beyin damarları tikali anlamaz, aslında anlarda işine gelmiyor.
Aşkından geberiyodu evet ya, ondan şuan da karısıyla beraber