- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 23
- Konu Sahibi UmayBabacan20
Takintiliyim ve cok kotuyum. Ve yalniz hissediyorum her zaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık cidden bıkkınlık verdin biliyormusun,git bir psikoloğa ona anlat derdini burada insanları bayma artık lütfen.Takintiliyim ve cok kotuyum. Ve yalniz hissediyorum her zaman.
Tammada siz yazmayin size yaz diyen mi varArtık cidden bıkkınlık verdin biliyormusun,git bir psikoloğa ona anlat derdini burada insanları bayma artık lütfen.
Ayy abla güldürdün beni yaArtık cidden bıkkınlık verdin biliyormusun,git bir psikoloğa ona anlat derdini burada insanları bayma artık lütfen.
Abla sence cidden psikolog mu?Artık cidden bıkkınlık verdin biliyormusun,git bir psikoloğa ona anlat derdini burada insanları bayma artık lütfen.
Başüstüne olur...Tammada siz yazmayin size yaz diyen mi var
Gül hep gülAyy abla güldürdün beni ya
Dalga gec bakalim . Yaptiginizhic komik degilAbla sence cidden psikolog mu?
Öncelik olsun diye.Abla sence cidden psikolog mu?
Dalga mı sanıyorsun gerçekten....takıntım var diyen sensin! Sürekli olmayacak şeyleri anlatıyorsun uzman birinden cidden yardım almalısın ayrıca psikologdan ...Dalga gec bakalim . Yaptiginizhic komik degil
Kimse beni anlamiyor hepiniz bir dalga gulme baski yapma derdindesiniz az beni anlasaniz normal yazsanizDalga mı sanıyorsun gerçekten....takıntım var diyen sensin! Sürekli olmayacak şeyleri anlatıyorsun uzman birinden cidden yardım almalısın ayrıca psikologdan ...
troll degilim isterse mune suan beni arasin ordan da diyebilirim yemin edebilirim gercek oldugunaTroll olduğuna eminim artık, en çok neye tepki verilirse onu yapıyor Mune
Neyin normalini istiyorsun sen anlatsana önce.Kimse beni anlamiyor hepiniz bir dalga gulme baski yapma derdindesiniz az beni anlasaniz normal yazsaniz
Hayir sadece nedenlerini merak ve nasil artik toparlanacam diye hic birsey bilmiyorsunuz icimde ne yasiyor ediyor keske size daha fazla acik verebilrsem ama siz hep yuzume dalga vuruyorsunuz yapamiyorum guc yetmiyorNeyin normalini istiyorsun sen anlatsana önce.
Yaptığın doğru aslanlar gibi senin arkanda durmamımızımı istiyorsun.
Kafamı buluyorsun sen aetık buradaki insanlarla.
Resmen baydın artık,sana ne diyelim artık..
Herhangi bir troll gayet telefonda da kafa bulabilir. Binlerce mesaj yazıldı konularına. İlk başta yaşına ve cahilliğine verip güzel güzel konuştuk seninle fakat görmemezlikten geldin hepsini. İnandırıcı gelmiyorsun artıktroll degilim isterse mune suan beni arasin ordan da diyebilirim yemin edebilirim gercek olduguna
Cunku icimdeki yangilari goremezsiniz bu saatten sinra artik toparlanamamHerhangi bir troll gayet telefonda da kafa bulabilir. Binlerce mesaj yazıldı konularına. İlk başta yaşına ve cahilliğine verip güzel güzel konuştuk seninle fakat görmemezlikten geldin hepsini. İnandırıcı gelmiyorsun artık
Bu kadar insan sana ne yapman gerektiğini söylemedimi söyledi demi.Hayir sadece nedenlerini merak ve nasil artik toparlanacam diye hic birsey bilmiyorsunuz icimde ne yasiyor ediyor keske size daha fazla acik verebilrsem ama siz hep yuzume dalga vuruyorsunuz yapamiyorum guc yetmiyor
Haywtimdan memnun degilim ondan. Onunla her sey guzeldi en son kacalim dediydi orda keske kacsaydim vallaha bin pismanim.Bu kadar insan sana ne yapman gerektiğini söylemedimi söyledi demi.
Sen ne yaptın hala ısrarla aynı lafları geveleyip durdun.
İnsanlar evlatarını eşlerini kaybediyor şu hayatta,dün bak kendine önce sen ne için üzülüyorsun ki şu dediklerimden biraz utan bence.
Sakin olmaya çalışıyorum şimdi..Haywtimdan memnun degilim ondan. Onunla her sey guzeldi en son kacalim dediydi orda keske kacsaydim vallaha bin pismanim.