• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takinti

Kimse beni anlamiyor hepiniz bir dalga gulme baski yapma derdindesiniz az beni anlasaniz normal yazsaniz
Neyin normalini istiyorsun sen anlatsana önce.
Yaptığın doğru aslanlar gibi senin arkanda durmamımızımı istiyorsun.
Kafamı buluyorsun sen aetık buradaki insanlarla.
Resmen baydın artık,sana ne diyelim artık..

Neyin normalini istiyorsun sen anlatsana önce.
Yaptığın doğru aslanlar gibi senin arkanda durmamımızımı istiyorsun.
Kafamı buluyorsun sen aetık buradaki insanlarla.
Resmen baydın artık,sana ne diyelim artık..
Hayir sadece nedenlerini merak ve nasil artik toparlanacam diye hic birsey bilmiyorsunuz icimde ne yasiyor ediyor keske size daha fazla acik verebilrsem ama siz hep yuzume dalga vuruyorsunuz yapamiyorum guc yetmiyor

troll degilim isterse mune suan beni arasin ordan da diyebilirim yemin edebilirim gercek olduguna
Herhangi bir troll gayet telefonda da kafa bulabilir. Binlerce mesaj yazıldı konularına. İlk başta yaşına ve cahilliğine verip güzel güzel konuştuk seninle fakat görmemezlikten geldin hepsini. İnandırıcı gelmiyorsun artık

Hayir sadece nedenlerini merak ve nasil artik toparlanacam diye hic birsey bilmiyorsunuz icimde ne yasiyor ediyor keske size daha fazla acik verebilrsem ama siz hep yuzume dalga vuruyorsunuz yapamiyorum guc yetmiyor
Bu kadar insan sana ne yapman gerektiğini söylemedimi söyledi demi.
Sen ne yaptın hala ısrarla aynı lafları geveleyip durdun.
İnsanlar evlatarını eşlerini kaybediyor şu hayatta,dün bak kendine önce sen ne için üzülüyorsun ki şu dediklerimden biraz utan bence.

Bu kadar insan sana ne yapman gerektiğini söylemedimi söyledi demi.
Sen ne yaptın hala ısrarla aynı lafları geveleyip durdun.
İnsanlar evlatarını eşlerini kaybediyor şu hayatta,dün bak kendine önce sen ne için üzülüyorsun ki şu dediklerimden biraz utan bence.
Haywtimdan memnun degilim ondan. Onunla her sey guzeldi :( en son kacalim dediydi orda keske kacsaydim vallaha bin pismanim.

Back