Takıntı yapmaktan korkuyorum.

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.455
3.697
448
Merhaba bana yardım edebilcek birilerinin cıkmasını umut ediyorum.. Suan cok üzgünüm sadece 1/2 kilo vermek istiyorum ama olmuyor.. Bastan zayıfladıgımı düsünüyordum. Ta ki, bugün duyduklarıma kadar!

Önce ne yaptıgımdan kısaca bahsedeyim. Mesela sabah kahvaltısı yapmazdım hatta bazen sadece aksam yerdim ama inanın yemek yemek aklıma bile gelmezdi. Cola ve cipsi cok seviyordum neredeyse her gece alırdım. Okul dönemin de sürekli dısardan beslenmeye basladım fast food tahmin ettiginiz gibi. Gecenin bir yarısı tost , cola siparis ettigimi bilirim. Hergün döner , tost , gözleme , hamburger falan yiyordum. En fazla 1 kilo fazlalıgım vardır bu tarz beslenmeme ragmen!

Son 2 haftadır hatta belki daha da fazla oldu kahvaltı yapıyorum , öglen yemek yiyorum aksam 7' de yemegimi yemis oluyorum. Cola ve cipsi kestim zorda olsa. Su icmeyen ben , bol bol su icmeye calısıyorum. Ögünlerim az tabiki gün icerisinde yedigim ekmek 1 veya 2 dilim , tuz kullanmıyorum , bir kasık sebze yemegi yiyorum ve ara ögün yapıyorum.. Ama bende 1 gram degisme yok! Var sanıyordum ta ki , bugüne kadar!

Bugün annemin teyzesi '' iyi gördüm smuwila' yi toparlamıs '' dedi. :44:

Sonra kendi teyzelerim de '' iyisin falan zayıflamamıssın '' dediler..

Cok moralim bozuldu vermek istedigim sadece 1/2 kilo neden veremiyorum ki? Fast food tarzı beslenmeme ragmen cok almadıgımdan dedim ki , bir düzene sokar , zararlı seyleri de kesersem rahatca istedigim kiloya kavusurum ama tam tersi oldu millete bakılırsa.. Bide her gün düzenli egzersiz yapıyorum..

Bir yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum ki?
Strese girdim resmen. :26:

Son düzenleme:
Milletin ne dediğine aldırma sen.Onlara göre her şey belki iyi ama sana göre değil.Sen devam et yediklerine ve bence en iyisi kalori hesabı yap günde 1000 kalorinin altına düşme 1300 kaloriyide geçmemeye dikkat edersen istediğin kiloyu verirsn.Dikkt ediyorsundur elbet ama kalori hesabı yap bkalm dahada dikket etmiş olacaksn.Farkında olmadan yediğin yiyecklere diyecksnki aaa bu yemek ne çok kaloriliymiş bunu yiyeceğime domates yerim elma yerim diyeceksn gör bak.Sporunuda hiç aksatma. :)

Peki nasıl yapıcam kalori hesabını..
Valla o kadar cok moralim bozuldu ki..
Hic birsey yemek istemiyorum! :26:
Suan en az 2 kilo falan vermem lazımdı.
Ama ben yarım kilo bile veremedim ya gülsem mi aglasam mı? sasırdım..:84:

Canım kalori sepeti die bir site var orada her yediğin yiyeceğin kalorisi var istediğini ye abartmamak şartıyla 1300 1400 kaloriyide bence geçme :)
Bu arada kalori sayımı yöntemiyle kilo verenler diye bir topiğimiz var kadınlar kulübünde oraya bekleriz senide :)

Konumla ilgilendiigin icin tesekkür ederim canım.
Elbette bende katılmak isterim aranıza hemen dedigin siteye bakıcam simdi..

cnm sen insanların dediğine ne bakıyosun ki..daha 2 haftadır yapıyorum demişssşn...sadece 2 haftada görünümde aşırı bi fark olmaz ki zaten...düşünsene sadece 1-2 kg vermis olsan bile bu cok belli olmaz...yani sen devam et..bakalım o insanlar seni 1 ay sonra görünce ne diyecekler.-)))bak bende dogum kglerimi verdim ..hemde dedigin gibi..saglıklı beslenerk..bide sporla..yani veriliyo..haa bu arada spor olarak ne yapıyosun?belide ondnada fazla fark etmemiştir..yani sadece egzersizle olmaz..inan bana..bak ben günde 2 saat spor yapmama rağmen anca 1 ayda fark ediyo...yani sporu sıklaştır...sadece egzersizle kalma...onuda yap ama öncesinde yürüyüş yap mesela 1 saat..yada farklı bi spor dalı..ama spor yap..sporsuz anca vücudun su kaybeder..buda ffazla belli olmaz zaten..hemde zararlı...dediğim gibi istikrarlı spor vede egzersizle gitmeyen kilo kalmaz merak etmee

ya sen ne bakıyorsun milletin dediğine sonra benim gibi takıntılı biri olursun o zaman hayat zindan olur sana onun için ipleri baştan ele al önce şunu düşün o kadar yemene rağmen çok bi fazlan yokmuş demek ki almıyorsun ha bu demek olmuyor ki cips kola tüket sen yine sağlıklı beslen en başta sağlık için (bunu duymaktan nefret ediyorum biliyorum sende öyle) ama zaten 1-2 kilo dediğin nedirki inan bana onları çok kısa sürede verirsin zatn o cipslere kolalara rağmen 5-10 kg fazlan olmadıysa rahat ol sakın takıntı yapma bi yaparsan bi daha zor toplarsın kendini hem büyükler bazen kilo almışsın anlamında söylemiyebiliyorlar onu 1-2 kilo da vücutta aman aman belli olmaz zaten

kac kilosunki 1-2 kilo zaten farkedilmez bile o yuzden anlamaz insanlar valla dert etme hic...

Devam edicem ama ben bi eseklik ettim bi paket cips yedim sinirden..
Mesela dans ediyorum , kalca , bel , bacak egzersizleri yapıyorum.. Suan kosmak biraz zor!
Ama 2 hafta sonra bunu da gerceklestirecegim insallahh..

Büyük ihtimal sizdeki ödemdir. Ödem söktürecek kürler uygulayın bence.

Canım ben normalde hep az yerim zaten ve cok agır yerim. Arkadaslarımın '' hadi seni bekliyoruz '' kelimelerini duymaktan bıktım artık o dereceyim yani. Cola ve cipsi asırı tüketiyordum mesela karnım acıkırdı ben yemek yemez , direkt marketten giderdim 2-3 cesit cips ve cola alırdım. Aynı zaman da tuzda cok yerdim salatalık , domates oldugu zaman her ısırıktan sonra tuz ekerdim üzerine.

Tuzu kestim yemeklerin icinde olan kadar bogazımdan gecmis oluyor. Cola hafta da bir falan bir cafe' ye gittigim de. Cips' te o sekilde.. İnsallah bakalım devam edicemm bi daha bozmak yok..

kac kilosunki 1-2 kilo zaten farkedilmez bile o yuzden anlamaz insanlar valla dert etme hic...

En son 49 kiloydum boyumu 160 biliyordum ama sanırım 158' mis..
Az olabilirim ama malesef ki benim vücudumda ki kas oranı cok azzz!!
Arkadaslarım , kuzenlerim bende fazla kilodalar ama benden daha hos görünüyorlar vücutları yayvan durmuyor en azından diri ve toplu görünüyorlar.

Senin kurtarıcın plates canım.
Varsa yakınında bir plates salonu oraya yazıl.
Haftada 3 gün gidersin 1 saat sana yeterde artar bile.
Senin diyete ihtiyacın yok.
Senin sıkılaşmaya ihtiyacın var.
Plates ile sıkılaşırsın buda sende kilo vermişsin gibi gözükür.
Sen yeme düzenini değiştirmekle iyi yapmışsın ama bunu bile kafana takmak ile vücudun sana resmen direniyor. Kanumca beynin "bende yağ yok ama bu hatun ne yapmaya çalışıyor" diyor.
Beden kitle endeksin 19,4 yani zayıf statüsündesin.

bencede senin spor yapman lazım çünkü kilon normal canım benim şükret valla ben 77 kiloyum ya benim gibi olsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…