Milletin ne dediğine aldırma sen.Onlara göre her şey belki iyi ama sana göre değil.Sen devam et yediklerine ve bence en iyisi kalori hesabı yap günde 1000 kalorinin altına düşme 1300 kaloriyide geçmemeye dikkat edersen istediğin kiloyu verirsn.Dikkt ediyorsundur elbet ama kalori hesabı yap bkalm dahada dikket etmiş olacaksn.Farkında olmadan yediğin yiyecklere diyecksnki aaa bu yemek ne çok kaloriliymiş bunu yiyeceğime domates yerim elma yerim diyeceksn gör bak.Sporunuda hiç aksatma. :)
Canım kalori sepeti die bir site var orada her yediğin yiyeceğin kalorisi var istediğini ye abartmamak şartıyla 1300 1400 kaloriyide bence geçme :)
Bu arada kalori sayımı yöntemiyle kilo verenler diye bir topiğimiz var kadınlar kulübünde oraya bekleriz senide :)
cnm sen insanların dediğine ne bakıyosun ki..daha 2 haftadır yapıyorum demişssşn...sadece 2 haftada görünümde aşırı bi fark olmaz ki zaten...düşünsene sadece 1-2 kg vermis olsan bile bu cok belli olmaz...yani sen devam et..bakalım o insanlar seni 1 ay sonra görünce ne diyecekler.-)))bak bende dogum kglerimi verdim ..hemde dedigin gibi..saglıklı beslenerk..bide sporla..yani veriliyo..haa bu arada spor olarak ne yapıyosun?belide ondnada fazla fark etmemiştir..yani sadece egzersizle olmaz..inan bana..bak ben günde 2 saat spor yapmama rağmen anca 1 ayda fark ediyo...yani sporu sıklaştır...sadece egzersizle kalma...onuda yap ama öncesinde yürüyüş yap mesela 1 saat..yada farklı bi spor dalı..ama spor yap..sporsuz anca vücudun su kaybeder..buda ffazla belli olmaz zaten..hemde zararlı...dediğim gibi istikrarlı spor vede egzersizle gitmeyen kilo kalmaz merak etmee
ya sen ne bakıyorsun milletin dediğine sonra benim gibi takıntılı biri olursun o zaman hayat zindan olur sana onun için ipleri baştan ele al önce şunu düşün o kadar yemene rağmen çok bi fazlan yokmuş demek ki almıyorsun ha bu demek olmuyor ki cips kola tüket sen yine sağlıklı beslen en başta sağlık için (bunu duymaktan nefret ediyorum biliyorum sende öyle) ama zaten 1-2 kilo dediğin nedirki inan bana onları çok kısa sürede verirsin zatn o cipslere kolalara rağmen 5-10 kg fazlan olmadıysa rahat ol sakın takıntı yapma bi yaparsan bi daha zor toplarsın kendini hem büyükler bazen kilo almışsın anlamında söylemiyebiliyorlar onu 1-2 kilo da vücutta aman aman belli olmaz zaten
kac kilosunki 1-2 kilo zaten farkedilmez bile o yuzden anlamaz insanlar valla dert etme hic...
kilonda bir sorun yok, spor yap o zaman, vücudun toparlanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?