- 21 Eylül 2021
- 12
- 4
- 16
- 24
- Konu Sahibi Akrepkadini3434
-
Merhaba bir insan fevriliği ve takıntıyı nasıl yener acaba ve kullandığınız da kendinizi çok rahat hissettiğiniz psikiyatri hapı oldu mu alacağımdan değil ama bana doktorum bir kaç kutu ilaç yazdı citoles lustral gibi henüz başlamadım kullanmaya sizin kullanınca rahatlayanınız oldu mu psikiyatrik hapları ?
Şimdi nasılsınız. Ben de aynı durumdayım. Keşke kontrollerime gitseydim düzenli şekilde.Psikiyatri hapları herkes için düşük dozla başlar. Ancak sorunun boyutuna göre düzenli kontrol ile dozun arttırılması gerekir. 1 sene kadar lustral kullanmıştım. Ancak yükseltmek istemediğim için kontrole gitmedim ve kafama göre bırakma kararı aldım. Bırakma süreci alışma sürecinden çok daha kötü geçiyor.
Başlayacaksanız mutlaka doktor kontrolünde ilerlemenizi öneririm. Ayrıca lustral gibi düşük dozda ilaçlara başlayıp alışmadan sakın kimsenin tavsiyesi ile başka ilaç almayın. Etkileri gerçekten ağır oluyor.
Şimdi nasılsınız. Ben de aynı durumdayım. Keşke kontrollerime gitseydim düzenli şekilde.
Maşallah çok geçmiş olsun.Ben hem lustral hem de gece uyku için desyrel kullandım. Önce desyrele ihtiyacım kalmadı sonrasında lustrali bıraktım. Zaman zaman ilaç kullansam daha az stresli olacağımı fark ediyorum ancak önceki gibi anksiyete atakları geçirip acile kaldırılmıyorum
Maşallah çok geçmiş olsun.
Ben de ara ara yokluğunu hissediyorum. İyi ki kullanmıyorum dediğim yönleri de var.
Mental rahatsızlık zor, Allah kimseyi sınamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?