Takıntı, takıntı, takıntı

didi_ bende önceleri üşüyorum diye giyerdim sonradan takıntı oldu dikkat et kendinekaydirigubbakcemile3

Nayır bu da ben de takıntı nolamaz. delikafadulden Erkek arkadaşım ile tavla oynarken pulları yamuk yumuk dizerse sinir olurum. Hemen el atar düzeltirim. Kaç defa uyardım hala aynı hatayı yapıyor. delikafadulden Bu kadar takma diyor kafana ne yapayım takıntılı bir hatunum ben dedim. delikafadulden Kafayı yiyeceğim, imdaattt!!!! delikafaduldendelikafadulden

Benim de çift sayı takıntım vardır. kaydirigubbakcemile3 Televizyonun sesini açtığımda "mutlaka ama mutlaka" çift rakamlarda olmalı. Yanımdakiler açarsa eğer tek sayıda hemen uyarırım, çifte getirmesini isterim. Annem ile bu yüzden biraz tartışırız. Temmuzda evleneceğim, evleneceğim günü bile çift rakamlı aldım. sempatiksalakcinni Çoğu zaman da herşeyi sayarım. Kendi kendime yenmeye çalışıyorum. Neyse ki ileri düzeyde değil.

:KK70: ben bu takıntımı daha önce kimseye söylememiştim gülerler die :KK70: çift rakam takıntısı bende de war :KK70: rahat rahat söyleyebilirim artık :KK70: bu kız manyak mı derler die korkuodum :KK70: tek olmadııma sewindimkaydirigubbakcemile2

:KK70: ben bu takıntımı daha önce kimseye söylememiştim gülerler die :KK70: çift rakam takıntısı bende de war :KK70: rahat rahat söyleyebilirim artık :KK70: bu kız manyak mı derler die korkuodum :KK70: tek olmadııma sewindimkaydirigubbakcemile2

Söylememiştim daha önce ben de kimseye, fakat manyak olduğumu düşüneceklerinden değil gerek duymadım, öyle de ortam olmadı. :KK1: ılk buraya söylüyorum yeri geldi diye. Aynen senin gibiyim canım yalnız değilmişim. :teytey:

Birde benim küçük çatal takıntım vardır. Artık takıntı mı yoksa alışkanlık mı bilemiyorum fakat büyük çatal geldiğinde yiyemiyorum yemek hemen küçük alıp onunla yiyorum. sırnaşık şey Evdekiler de bilir küçük getirirler bana hep. delikafadulden

X