- Konu Sahibi mmmerrrvvve
Arkadaşlar öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. Ortada hic bisey yoktu gayet güzel bi hayatim vardi herkesin imrendigi. Öğrenciyim iyi bi bölümde okuyorum. Ailemin yninda maddi sıkıntımız yok cok sukur ama kenara da para koyamıyoruz artırıp öyle deyim yani. Ama herşey boyle güzelken sene basinda birden bire depresyona girdim sanırım geçmişte yaşadığım birikimler yüzünden ve birden bire farklı ortamlara girmek arkadaşlar okul falan. Güzel şeyler olsa bile beynimde kargaşaya sebep oldu dersler ağır tabi. Bi de arkadaşlarım rahat rahat gezerken beni annemgil beste eve gelmem için ariyodu biraz da o yuzden bunalmistim. Annem de nazar degdigini söylüyor. Yani sonuc olarak birden depresyona girdim 5 gün falan geçti ama duramiyorum gece krizler aglamalar korkmalar ölüm isteği berbat biseydi. Annem kiziyodu ne derdin var falan diye. Doktora gitmemi de istemedi. ama ben duramadim mümkün degil o sekilde durmak. Hemen doktora gittim. Antidepresana başladım Cok duzgun içtim. Depresyonu atlatmaya başladıkça doktor kontrolüyle birlikte takıntılı bi insan olduğumu fark ettik. Doktor fa tedaviyi bu sekilde yönlendirdi. Ilaçlara devam onlardan korkmayın.!şu an hala ilac kullanıyorum iki ilacim var ve gelişme gösteriyorum. Takıntımi farkettik diyorum cunki benim öyle on kere el yıkamak yüz sefer ayni seyi yapmak gibi takintilarim yok daha da kotusu düşünsel takıntılarım ve korkularim var. Bunlar asilamaz seyler değil. Farkına var doktora git ilaçlarını kullan ve en onemlisi bu süreçlerde herşeyini anlatabilecegin tüm sacmaliklarini dinleyen birinin olması. Emin olun bu ben bile olabilirim. Bana guvenebilirsiniz. Sanal bi arkadas sevgili anne baba kardes kim olursa olsun anlatın anlatmaktan korkmayın güvensizlik sizi daha da kötü edecektir. Düşündüğünüz seyler icin kendinizi suçlamayın. Hatta biseyleri sorgulayıp yanlısı doğruyu ayırt etmeye çalışmak gözü kapalı teslim olmaktan Cok daha iyidir bu din konusu olsa bile. Eminim yüce Allah da bizden bunu istemektedir. Sorgulayarak tamamen bilincinde olarak onun ve yarattiklarinin farkında olmayi. Düşünmekten korkmayin kendimizi suclamayn. Onların akmasına izin verin