takıntı oldu resmen bu bende sadece ben miyim benim gibi olan birileri varmı ??

bebies

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
68
0
34
bende aşırı şekilde üniforma takıntısı var asker polis görünce dayanmıyroum içim gidiyor resmen özellkle polislere karsı çok takıntılıyım polsi eşim olsun istiyorum ya gerçkten takıntı oldu sizdede varmı byle bişey ve takıntılı olupta polis bulup evlenen varmı ? çok merak ediyorum

benim gibi olan kimse yokmu acaba bu psikolojık bir sorun mu

Bilmem hic dikkatimi cekmemistir :26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gidişle üniformalı biriyle evlenir misin bilemem de üniformalı birisi sana anyayı konyayı gösterecek gibime geliyor.

Fetişizim diyoruz biz buna

Birde benden sana abla tavsiyesi

"Nice insanlar gördüm üzerinde elbisesi yok. Nice elbiseler gördüm içinde insan yok!"

Bu sözü hiç unutma e mi?

Üniforması için kimseye yanaşma, kimseyle evlenme! Adam olsun canını yesin

Allah allah :) İlginç ama seni anlayabiliyorum canım, sonuçta her bayan gelecekte eşi olacak kişinin elbette sevdiği meslekten biri olmasını ister. Belki de bu açıdan baktığın için sempatini kazanıyorlardır. Benim öyle bi sempatim yoktur ama bugüne kadar 2 sevgilim oldu, ilki Polis ikincisi Askeri Pilottu :) maalesef ikincisinden ayrılalı 2 hafta oldu ara ara konuşuyoruz. Polisleri bilmem ama subayların bi çoğu inanılmaz karakter sahibi, beyefendi insanlardır. Biranlık sinirle ayrılalım dedim şimdi ise gönlünü almak için 40 takla atıyorum :) Allah seninde gönlüne göre versin canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…