• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı mı yoksa başka bişey mi?

Meri3326

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
187
14
18
30
Merhaba kızlar ben daha önce 2020 de çok giriyordum buraya o zamanlar burun ameliyatından kafayı yemiştim takmıştım ama ameliyattan 5 ay sonra kendime geldim ve burnumu gayet seviyorum şuan yeni bi sorun türedi oda saç kendimi bildim bileli belimdedir saçım hiç koşa kullanmadım ve kuaför de asla değişmem 10 senelik gittiğim kuaförde ki çocuk resmen belimdeki saçı göğüs altımda kesti her gün sinirden ağlıyorum nasıl toparlanacağım bilmiyorum

Merhaba kızlar ben daha önce 2020 de çok giriyordum buraya o zamanlar burun ameliyatından kafayı yemiştim takmıştım ama ameliyattan 5 ay sonra kendime geldim ve burnumu gayet seviyorum şuan yeni bi sorun türedi oda saç kendimi bildim bileli belimdedir saçım hiç koşa kullanmadım ve kuaför de asla değişmem 10 senelik gittiğim kuaförde ki çocuk resmen belimdeki saçı göğüs altımda kesti her gün sinirden ağlıyorum nasıl toparlanacağım bilmiyorum
Öncelikle bu durum olmuş yaşanmış artık saçların kesilmiş bunun için birşey yapamazsın. Sinirden ağlama kendini üzmekten başka birşey yapmış olmazsın saçların yine uzayacak toparlanacak eski haline gelecektir. Ağladığın günleri geri getiremeyeceksin öyle düşün. Aynanın karşısina geç bu bir değişiklik beni üzen bir şekilde gerçekleşmiş olsa da eski haline gelecek deyip sevmeye çalış. Zaten kendine bu mesajı verdikten sonra piskolojik olarak kendine iyi davrandığın için gözlerinde bu duruma alışacak. Her gün sinirlenip ağlamak seni daha fazla yoracaktir.

Beldeki saç güzel değil ki, uzaktan bakan biri olarak ben ne zaman beline kadar saçları olan kiz gorsem gözümde hep klozete otururken saçlarının oturaga değme ihtimali geliyor 🙈🙈
Bence göğüs hizasındaki saç da gayet uzun ve hoş. Hem daha rahat şekil verirsiniz.
Ama ille de eski saçım derseniz,her gün ağlıyorsaniz uzayana kadar postiş çıtçıt falan, neyse adı..onlarla saçınızı uzatabilirsiniz. Kim farkedecek ki?

Beldeki saç güzel değil ki, uzaktan bakan biri olarak ben ne zaman beline kadar saçları olan kiz gorsem gözümde hep klozete otururken saçlarının oturaga değme ihtimali geliyor 🙈🙈
Bence göğüs hizasındaki saç da gayet uzun ve hoş. Hem daha rahat şekil verirsiniz.
Ama ille de eski saçım derseniz,her gün ağlıyorsaniz uzayana kadar postiş çıtçıt falan, neyse adı..onlarla saçınızı uzatabilirsiniz. Kim farkedecek ki?
Hahaha yok artık 🙄 klozet mi oturağa değmek mi hahahah çok güldümmm🤣🤣 benim kardeşim popo altında saçları bunu ona söyleyeceğim 😅😉 nasıl yapıyor acabaaaaaaa🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

İşte ben senelerce bebek gibi bakıp uzattığım saçlarımın bi gereksiz sonucu 10 cm e yakın kesilmesine alışamıyorum saçıma elim alışmadı ki gözüm alışsın :( bide hafif eğri kesmiş resmen güzelim saçlarım gitti o kadar mutsuzum ki uzar elbet geri illa ama bi ayda değil diğer kışa anca gelecek belki eski haline çok mutsuzum çoook 😭

Öncelikle bu durum olmuş yaşanmış artık saçların kesilmiş bunun için birşey yapamazsın. Sinirden ağlama kendini üzmekten başka birşey yapmış olmazsın saçların yine uzayacak toparlanacak eski haline gelecektir. Ağladığın günleri geri getiremeyeceksin öyle düşün. Aynanın karşısina geç bu bir değişiklik beni üzen bir şekilde gerçekleşmiş olsa da eski haline gelecek deyip sevmeye çalış. Zaten kendine bu mesajı verdikten sonra piskolojik olarak kendine iyi davrandığın için gözlerinde bu duruma alışacak. Her gün sinirlenip ağlamak seni daha fazla yoracaktir.
Ağlamamaya çalışıyorum ta ki aynaya bakana kadar eski fotolarımı görene kadar burun meselesi bitti şimdi saç başladı :(

Ahhh ahhh benim başıma geleni duysan şükredersin hergün. Kızıl ve gür saçlarımı mavi tozla üstüne alüminyum ile açtım ve enseme kadar koptu 😭😭😭😭 bir sene oldu yeni yeni kendine geliyor saç

İşte ben senelerce bebek gibi bakıp uzattığım saçlarımın bi gereksiz sonucu 10 cm e yakın kesilmesine alışamıyorum saçıma elim alışmadı ki gözüm alışsın :KK43: bide hafif eğri kesmiş resmen güzelim saçlarım gitti o kadar mutsuzum ki uzar elbet geri illa ama bi ayda değil diğer kışa anca gelecek belki eski haline çok mutsuzum çoook 😭
Gerçekten tek derdim bu olsa keşke. Canım üzülme seneye daha güzel sağlıklı uzamış olacak

Ağlamamaya çalışıyorum ta ki aynaya bakana kadar eski fotolarımı görene kadar burun meselesi bitti şimdi saç başladı :KK43:
Kendini uzuyorsun sadece kendine yapmamalisin bunu.Aynaya bakınca yeni modeller dene veya topuz yap gez bir süre alışana kadar belki açık gördükçe tetikliyordur sinirini öyle denesen.

Ahhh ahhh benim başıma geleni duysan şükredersin hergün. Kızıl ve gür saçlarımı mavi tozla üstüne alüminyum ile açtım ve enseme kadar koptu 😭😭😭😭 bir sene oldu yeni yeni kendine geliyor s
Ahhh ahhh benim başıma geleni duysan şükredersin hergün. Kızıl ve gür saçlarımı mavi tozla üstüne alüminyum ile açtım ve enseme kadar koptu 😭😭😭😭 bir sene oldu yeni yeni kendine geliyor saç
Gerçekten tek derdim bu olsa keşke. Canım üzülme seneye daha güzel sağlıklı uzamış olacak
Canım senin durumunda evet kötü ama işte aşamıyorum bu durumu senelerdir hep aynı saçı görünce göğüs altındaki saç bana küt kesim gibi geliyor :( uzatmak için solgar biotin aldım bepanten evingen bemix doğum kontrol haplarıyla yaza kadar 6 7 cm uzasa keşke ona da razıyım

İşte ben senelerce bebek gibi bakıp uzattığım saçlarımın bi gereksiz sonucu 10 cm e yakın kesilmesine alışamıyorum saçıma elim alışmadı ki gözüm alışsın :KK43: bide hafif eğri kesmiş resmen güzelim saçlarım gitti o kadar mutsuzum ki uzar elbet geri illa ama bi ayda değil diğer kışa anca gelecek belki eski haline çok mutsuzum çoook 😭
Madem eğri başka kuaföre git, fazla kisaltmadan duzlestirsin.
Eski saçını çok seviyorsun ama bunca üzüntü, kahrolup aglama halı falan obsesyondan olabilir. Hiç bir doktora gittin mi? Belki de gerçekten takintidir ve seni rahatlatacak ilaçlar vardir

Kendini uzuyorsun sadece kendine yapmamalisin bunu.Aynaya bakınca yeni modeller dene veya topuz yap gez bir süre alışana kadar belki açık gördükçe tetikliyordur sinirini öyle denesen.
Ben saçımı hiç toplayıp dışarı çıkmam ki yakıştırmıyorum hiç anca evde topluyorum dışarda hep salıyorum annemle sürekli kavga ediyoruz yalnız yaşıyorum yanıma gelmişti yarın gidicek bide yalnızlık daha çok tetikliyor takıntı durumunu :(

Canım senin durumunda evet kötü ama işte aşamıyorum bu durumu senelerdir hep aynı saçı görünce göğüs altındaki saç bana küt kesim gibi geliyor :KK43: uzatmak için solgar biotin aldım bepanten evingen bemix doğum kontrol haplarıyla yaza kadar 6 7 cm uzasa keşke ona da razıyım
Badem yağıda çok iyi araştır istersen. Ben çam terebentini şampuanıma damlatıyordum. Badem yağıylada hafta iki kere saça peeling yapıyordum etkisini gördüm

Madem eğri başka kuaföre git, fazla kisaltmadan duzlestirsin.
Eski saçını çok seviyorsun ama bunca üzüntü, kahrolup aglama halı falan obsesyondan olabilir. Hiç bir doktora gittin mi? Belki de gerçekten takintidir ve seni rahatlatacak ilaçlar vardir
Liseden beri ara ara gidiyordum ama doktorlarda bi tuhaf biri bipolar diğer borderline diyordu bu sene psikoloğa gitmiştim ikisi de yok demişti anlamıyorum doktorları da zaten ilaç asla içmeyi seven biri değilim

Badem yağıda çok iyi araştır istersen. Ben çam terebentini şampuanıma damlatıyordum. Badem yağıylada hafta iki kere saça peeling yapıyordum etkisini gördüm
Valla şuan kafamda badem yağı argan yağı çam terebenti hint yağı bepanthen ampül var sabah yıkıcam restorex şampuanla yarında doğum kontrol hapı alıp şampuana atıcam umarım hızlanır uzama

Ruh haliniz belli ki iyi değil. Doğru bir teşhis için daha tecrübeli bir hekime gitmenizi öneririm. Saça da çok takılmışsınız. Eğriliğine takılabilir, aşırı küt saça kriz geçirilebilir de upuzun saçtan 10 cmcik için bilemedim.

Ayrıca 10 cme birkaç ayda ulaşır. Çok dert etmeyin. Klasik bir laf vardır ya, kökü sizde. Kimse ayy saça bak da demez. Bana göre dediğiniz uzunluk da fazlaca uzun.

Yaza kadar saçınızın uzayacağını düşünün. Bir süre sonra saçınıza dikkatinizi vermemeye başlarsınız.

Saç çok önemli evet ama beldeki saç gögüs altına gelince ve siz bu tepkiyi verince kusura bakmayın ama pek normal gözükmüyor. Mutlaka yardım alın.

Back