kızlar 1.5 yıldır platonik birini seviyorum. bir derdim vara konuda açtım. beni sevmiyor, ben hala seviyorum. ama herkes bana seni sevmeyen birine bağlanman takıntı dedi. ben sadece seviyorum oysa o olmadan da olur elbette. ama yanımda olsun istyorum. onu düşünmeden geçirdiğim bi saat yok. sürekli ağlıyorum. içimden bi ses gelicek sabret diyor. ne yapcağımı bilemedim. sizc e gerçekten bu bir takıntı mı? varmı benim durumumda olan?
:26::26:
kızlar 1.5 yıldır platonik birini seviyorum. bir derdim vara konuda açtım. beni sevmiyor, ben hala seviyorum. ama herkes bana seni sevmeyen birine bağlanman takıntı dedi. ben sadece seviyorum oysa o olmadan da olur elbette. ama yanımda olsun istyorum. onu düşünmeden geçirdiğim bi saat yok. sürekli ağlıyorum. içimden bi ses gelicek sabret diyor. ne yapcağımı bilemedim. sizc e gerçekten bu bir takıntı mı? varmı benim durumumda olan?
:26::26:
öncelikle bu sadece sevgi gibi geliyor insana ama zamanla fikirler değişiyo.hoşlanmışsın belki de sevmişsin ama o seni istemediğinde onu elde etmek istediğin için bu zamanla sürekli onu düşünmene yol açmış aynı hisler bende de vardı ama ulaştığım anda tüm duygularım bitti.yani sadece takıntıymış.aslında seviyorum sandım çünkü çok uzun sürdü. ve söyle birşey var diyelmki aranzda birşey oldu ya da olmadı sen bi başkasıyla başlasan ve evlensen bile o kişi sana dönünce ondan vazgeçmiyosun.yani takıntı olduğunda böyle ilerliyo. söylediğin kişinin aklında artık şu var --- abi şimdi ben bu kızı kabul etmiyorum ama beni sevmeye devam edicek nasıl olsa ayşeden fatmadan vb. ayrılınca kmseyi bulamazsam bunla çıkarm.. malesef bi çok erkek böyle düşünüyo ama umarm sevdiğin kişi öyle biri değildir. çünkü takıntı olunca bunu bilsen kabullensen bile devam ediyosn..