Takino'nun çeyizleri =)

mutfağın bi an gözümde canlandı ekmek torban poşetliğin falan cıvıl cıvıl diğerleri de ayrı güzel güle güle kullan inş

canım çok teşekkür ederim bende cıvıl cıvıl bir evim olsun istiyorum
inşallah en kısa zamanda bunların yerleşmiş halini de ekleyeceğim

canım çok teşekkür ederim bende cıvıl cıvıl bir evim olsun istiyorum
inşallah en kısa zamanda bunların yerleşmiş halini de ekleyeceğim

inş her şey gönlünce olsun canım sabırsızlıkla bekliyorum yakın zamanda geliyor mu peki

Takinocum hepsi birbirinden güzel maşallah özellikle kupalarına ve keramike setine bayıldım
Mutlu huzurlu günlerde kullan inşallah tatlım

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım

benim daha hiç bir şeyim belli değil canım ben önceden hazırlık yapıyorum kendime göre

valla canım kısmet kısmet diyorlar ya gerçektende öyle ben sözlendim benden 2 3 ay sonra 2 tane arkadaşım sözlendi ikiside benden önce evlenecekler
sen bile benden önce evlenebilirsin hayırlısı canım hazırlık yapmak lazım gerçektende ben yaklaşık 2 senedir alıyorum aldıkçada eksik çıkıyor al al bitmiyor yani :26::26:

Annenin aldığı tepsi çok şirinnn :)) Güle gülle kullan :)

evet çok güzel gerçekten göreme hatırası gibi kenarında göreme yazıyor ama fotoda gözükmemiş sanırım
belki balayımız için bir işarettir

öyle tabi canım bir şeyin olması değil hayırlı olması önemli yoksa olmuş olmamış önemli değil

Allah herkesin gönlüne göre versin hepimiz çok mutlu olalım inş

bende kırmızı hastasıyım
ben eminönünden aldım canım gayet uygun orda

bence eminönüne mutlaka gitmelisin ev aletlerinden süs eşyalarına bornoz vitrin takımı havlu dantel oya boya ne varsa çeyiz için eminönünde bulabilirsin hemde yarı fiyatına üstelik pazarlık bile yapıyorlar
kına içinde çok çeşitli malzemeler gördüm

aaa gelin damat kasıklarııı hangi site ve ne kadar aldın cok hoşşş:)

Canim hayirli olsunn

1. Sayfadaki cam demlige

4. Sayfadaki mumlu nihaleye

Vee 8. Sayfadaki kalpli cay kasiklarina bayildim ozellikle

canım yeni çeyizlerin çok tatlı o gelin damat kaşığını bende beyendim ama almadım belki daha sonra alırım pasta servis setide çok tatlı hepsini güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…