ah be cnm keşke takas düşünsen..uzun gümüş renk olanın ucunda boncuk varmış .onu eledim ama diğerleri için fikrin değişirse..ben talibim cnm..Canım takas düşünmüyorum
Kelebek kolye koton 5 tl
Uzun gümüş renk kolye mango 12 tl
Diğer kolye hediye 5 tl
Küpeleri hatırlamıyorum ama hiç kararma yok, iyi bişi onlar da 5 tl
Kelebek yüzük mango 8 tl
Hepsi 35 yapıyo canım!
ürünlerin çok güzel cnm..o kadar çok takas yaptım ki..param kalmadı valla..ondan rahatsız ettim..kusuruma bakma..Canım o kolye özellikle yazın beyaz tshirtle falan çok hoş duruyo, boncukları da su yeşili ama sen bilirsşn tabi
Takas düşünmüyorum canım, senin başka ihtiyaçların varsa diğer konularıma da bakabilirsin, o kolye kalsın dersen hepsi düz 20 olur sana!
dur bir bakayım..aslında bir tane var kırmızı..ama satmayı düşünmüyordum..ama 20 den fazla eder..sizden bir şeylerde beğensm uyarsa takaslarız..kaldır mıştımda..bulayım önce ürünü..bana akşam üstüne kadar müsade eder misiniz?Est canım rahqtsızlık ne demek
çok tşk ederim
dha sonra da düşünürsen yardımcı olurum
ama aslında biri için kalın uzun kaban arıyorum, 38-40 beden renk kahve siyah krem çok farketmez, kadıncağızın kabanı yok, ankaranın soğuğunda(
varsa öyle takaslayabiliriz
tamam canım bi bakdur bir bakayım..aslında bir tane var kırmızı..ama satmayı düşünmüyordum..ama 20 den fazla eder..sizden bir şeylerde beğensm uyarsa takaslarız..kaldır mıştımda..bulayım önce ürünü..bana akşam üstüne kadar müsade eder misiniz?
KIZ NE SABIRSIZSIN :))cevap yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?