Merhaba Kızlar Haftaya sadece üst dişlerime tel takılacak.Daha önce tel taktıranların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.Ağrı oluyo mu İlk zamanlar yadırgadınız mı ?Ne zaman alışabildiniz?Şimdiden teşekkürler
Ben 6 aydır telliyimİlk bir kaç gün çok rahatsız edici oluyor ağrıyor yemek yemekte zorlanıyorsun. Sonra gititkçe hafifliyor ve bir hafta sonra yokmuş gibi ya da her zaman olan bir şeymiş gibi hissetmeye başlıyorsun.
Alışırsın merak etmeişallah benimde öle olur alışamam rahatsız olurum diye çok korkuyorum
Alışırsın merak etmeHem bir kaç gün sonra bile dişlerinde değişiklik olmaya başladığını farkediyorsun sürekli gözlemlemek çok eğlenceli
Merhaba Kızlar Haftaya sadece üst dişlerime tel takılacak.Daha önce tel taktıranların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.Ağrı oluyo mu İlk zamanlar yadırgadınız mı ?Ne zaman alışabildiniz?Şimdiden teşekkürler
Ben 13 yasinda taktirdim distelini 1,5 sene taktim.
Zaman zaman canin yanabilir ama inan cekecegin herseye deger.
Ben 6 aydır telliyimİlk bir kaç gün çok rahatsız edici oluyor ağrıyor yemek yemekte zorlanıyorsun. Sonra gititkçe hafifliyor ve bir hafta sonra yokmuş gibi ya da her zaman olan bir şeymiş gibi hissetmeye başlıyorsun.
Bir tedirgginlik ağznında bi şey var hissi dilinin hep oaraya gitmesi oluyor dimii
bende aynı senin gibiyim taktırmak istiyorum sonra sıkılırım begnmem cıkartırım geri bosa gider diye korkuyorum
Benim sadece üst çeneye tel takılacak ve 1 sene durucak şeffaf braketler olucak.Bakalım artıkkkkk...Fotoğrafıı çeker ve yollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?