• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takılacak olan diş tellerimm

kualo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
176
18
118
İstanbul
Merhaba Kızlar Haftaya sadece üst dişlerime tel takılacak.Daha önce tel taktıranların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.Ağrı oluyo mu İlk zamanlar yadırgadınız mı ?Ne zaman alışabildiniz?Şimdiden teşekkürler

Ben 13 yasinda taktirdim distelini 1,5 sene taktim.
Zaman zaman canin yanabilir ama inan cekecegin herseye deger.

Merhaba Kızlar Haftaya sadece üst dişlerime tel takılacak.Daha önce tel taktıranların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.Ağrı oluyo mu İlk zamanlar yadırgadınız mı ?Ne zaman alışabildiniz?Şimdiden teşekkürler

agri ilk takildiginda olur canim ama kullandikca telleri agrinda azaliyor.. sonrasinda ben yokmus gibi yiyordum..

tel tecrubesi gecer oyle ahim sahim bir acisi da yok ama onemli olan tel ciktiktan sonra doktorun sana yeni duzelen dis yapisini korumak icin damak verbeilir.. onu kesinlikle kullan cunku kullanmadiginda dislerin bozulabilir,. o kadar cektigin degsin:34:

gerci her dr un tedavi sekli baska belki seninki vermez..

gecmis olsun.. sonunda cok guzel oluyor..:34:

Bir tedirgginlik ağznında bi şey var hissi dilinin hep oaraya gitmesi oluyor dimii

Bir tedirgginlik ağznında bi şey var hissi dilinin hep oaraya gitmesi oluyor dimii

Ben 6 aydır telliyim :27: İlk bir kaç gün çok rahatsız edici oluyor ağrıyor yemek yemekte zorlanıyorsun. Sonra gititkçe hafifliyor ve bir hafta sonra yokmuş gibi ya da her zaman olan bir şeymiş gibi hissetmeye başlıyorsun.

Ben 6 aydır telliyim :27: İlk bir kaç gün çok rahatsız edici oluyor ağrıyor yemek yemekte zorlanıyorsun. Sonra gititkçe hafifliyor ve bir hafta sonra yokmuş gibi ya da her zaman olan bir şeymiş gibi hissetmeye başlıyorsun.

işallah benimde öle olur alışamam rahatsız olurum diye çok korkuyorum

Alışırsın merak etme:34: Hem bir kaç gün sonra bile dişlerinde değişiklik olmaya başladığını farkediyorsun sürekli gözlemlemek çok eğlenceli

Mucize gibi bişey yaniiialışamam söktürürüm diye korkuyom takıntılıyım ben biraz dilim elim hep oraya gider diye korkuyorumm

özeldemi devlet hastanesindemi

nerde taktırdın canım

nerede taktırdın canım

Bu perşembe halka geçirlicek haftaya takılacak ilk hafta iki dişimin arasına lastik geçirdiler.Alışamam diyordum anma şimdi hissetmiyorum bakalım ilerisi nasıl olucak?

bende aynı senin gibiyim taktırmak istiyorum sonra sıkılırım begnmem cıkartırım geri bosa gider diye korkuyorum

bende aynı senin gibiyim taktırmak istiyorum sonra sıkılırım begnmem cıkartırım geri bosa gider diye korkuyorum

Benim sadece üst çeneye tel takılacak ve 1 sene durucak şeffaf braketler olucak.Bakalım artıkkkkk...Fotoğrafıı çeker ve yollarım

Back