Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Kızlar Haftaya sadece üst dişlerime tel takılacak.Daha önce tel taktıranların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.Ağrı oluyo mu İlk zamanlar yadırgadınız mı ?Ne zaman alışabildiniz?Şimdiden teşekkürler
Ben 6 aydır telliyim İlk bir kaç gün çok rahatsız edici oluyor ağrıyor yemek yemekte zorlanıyorsun. Sonra gititkçe hafifliyor ve bir hafta sonra yokmuş gibi ya da her zaman olan bir şeymiş gibi hissetmeye başlıyorsun.
Alışırsın merak etme Hem bir kaç gün sonra bile dişlerinde değişiklik olmaya başladığını farkediyorsun sürekli gözlemlemek çok eğlenceliişallah benimde öle olur alışamam rahatsız olurum diye çok korkuyorum
Alışırsın merak etme Hem bir kaç gün sonra bile dişlerinde değişiklik olmaya başladığını farkediyorsun sürekli gözlemlemek çok eğlenceli
Merhaba Kızlar Haftaya sadece üst dişlerime tel takılacak.Daha önce tel taktıranların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.Ağrı oluyo mu İlk zamanlar yadırgadınız mı ?Ne zaman alışabildiniz?Şimdiden teşekkürler
Ben 13 yasinda taktirdim distelini 1,5 sene taktim.
Zaman zaman canin yanabilir ama inan cekecegin herseye deger.
Ben 6 aydır telliyim İlk bir kaç gün çok rahatsız edici oluyor ağrıyor yemek yemekte zorlanıyorsun. Sonra gititkçe hafifliyor ve bir hafta sonra yokmuş gibi ya da her zaman olan bir şeymiş gibi hissetmeye başlıyorsun.
Bir tedirgginlik ağznında bi şey var hissi dilinin hep oaraya gitmesi oluyor dimii
bende aynı senin gibiyim taktırmak istiyorum sonra sıkılırım begnmem cıkartırım geri bosa gider diye korkuyorum
Benim sadece üst çeneye tel takılacak ve 1 sene durucak şeffaf braketler olucak.Bakalım artıkkkkk...Fotoğrafıı çeker ve yollarım