Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zorunluluk yokta ne bileyim ilk yeğenim o yüzden kararsız kaldım. Sizce yarım altın az mı olur.Bu bir zorunluluk değil bence. Elin sıkışıksa kardeşin durumunu anlayacaktır. Güzel bir sepet yapıp içine güzel eşyalar yaptırabilirsin. Ona da gücün yetmezse elinin bol olduğu bir zamanda künye ya da yaka iğnesi vb yaptırabilirsin.
Künye alabilirsiniZmrh arkadaşlar bir konuda sizden fikir almak istiyorum biz iki kız kardeşiz,ablam ilk bebeği sizce yeğenime ne takmam lazım. Bu ara biraz sıkışığım ama ilk yeğenim o yüzden karasız kaldım.
valla teyzesin küpe alsan cokkkkkkkkkkkkk makull olur ama en azından kücük altında olurrmrh arkadaşlar bir konuda sizden fikir almak istiyorum biz iki kız kardeşiz,ablam ilk bebeği sizce yeğenime ne takmam lazım. Bu ara biraz sıkışığım ama ilk yeğenim o yüzden karasız kaldım.
Aynen altında pahalı bende hep alırım diye düşünüyorum ama bir yandan da ne bileyim..Yarım altın az mı olur demissiniz bu zamanda çeyrek bile çok pahalı :) durumunuzu ablanız anlayacaktır elbet... Çeyrek takın, bir tane de yenidoğan kıyafeti alın tamamdır. Nasıl olsa sizinle ömür boyu... Al al bitmez, :) bitmiyor yani kendi yeğenlerimden biliyorum :)
Alamayacak durumdaysanız bütçenizi zorlamayın. Sırf altın takmadınız diye size kırılacak değildir ? Bütçe ne durumdaysa ona göre bişeyler alırsınız...Aynen altında pahalı bende hep alırım diye düşünüyorum ama bir yandan da ne bileyim..