- 23 Mart 2016
- 334
- 549
- 103
- Konu Sahibi adinisenqoy
-
İkisi oturup sana 200 hımm bana 300 taktı muhabbeti mi cevirecek? Asıl bu ayıp.Takı gönül isidir nasıl isterseniz o sekilde takarsınız.İlk düğün yapana 200, sonraki düğün yapana 300 takmam ayıp olur mu sizce?
Damadın eline 4 TL sayıyor.309 tl nasil takiliyor? Icinizden geceni takin. Ayip olmaz bence
Sesli güldüm Allahta seni güldürsünDamadın eline 4 TL sayıyor.
Bozukluk olarak :)
Yahut 310 verip 1 TL alıyor
Amin,cümlemizi inşallah.Sesli güldüm Allahta seni güldürsün
olmaz banka havale eft ücreti kesiyor fazla takmış olur:)))))Gel Düz 300 tl tak 9uda havale yap
305 lira nakit 4 lira bozuk mu atacaksın keseye 309 nasıl bi sayıEski ofisimde ki çalışma arkadaşlarımın ikiside evlenecekti ben de her ikisine de 200'er TL takarım diye düşündüm.
Birinin düğünü Mayıs'ta oldu 200 TL taktım.
Bu arada geçen hafta da benim kardeşimin düğünü oldu, ben bu arkadaşlara da davetiye gönderdim. Ama ne geleceklerini ne de takı takacaklarını düşünüyordum, pek tanımıyorlar çünkü, kardeşimde bilmez onları. Geldiler ve her ikisi de ayrı ayrı 100'er TL para taktılar.
Şimdi diğer arkadaşın düğünü de bu akşam, ben kardeşime de para taktığı için borçlu kalmamak adına 309 TL takayım diyorum ama, bu seferde Mayıs'ta düğün yapan arkadaşa ayıp olacak. İkisi aynı ortamda çalışıyor.
İlk düğün yapana 200, sonraki düğün yapana 300 takmam ayıp olur mu sizce? 200 taktığımın da evine bi hediye alırım diyordum ama bilemedim
Buna da 200 TL takıp, her ikisinin evlerine bir hediye mi yapsam sizce hangisi mantıklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?