ama canım eğer gelin ve damat farklı şehirlerdeyse...düşünsene sen gelin olarak damadın şehrindeki düğündesin ve sürekli ona takıyorlar sen boş boş oturuyosun? kötü değilmi?
Ben masaları gezip altın toplamayı uygun bulmuyorum.Takamayacak ama düğününüze gelmek istemiş olanları mahcup edersiniz bence keseyle yanına giderek.Masa masa dolaşığ keseyi uzatmak hiç hoş durmuyor bence.Sandık koyanlardan da çok duyduğum bişey altın kutularının boş atıldığı.Ve altın takan insanlar taktıklarının görülmesini istiyorlar.Takacak olan da sandığa atmaz bence.Sen de karşılığını ona göre götüreceksin çünkü.Ne kadar takı merasimi sıksa da en makul olanı o bence.Zaten kendi takı merasiminizde sürenin uzunluğunu okadar anlamıyorsunuz.
Ünlem koyarak falan konuşmaya hiç gerek yok.Herkes kendi fikrini belirtiyor.Bu benim düşüncem.Ben masaları gezerek takmayacak insanların takmaya zorlandığını ve mahcup edildiğini düşünüyorum.Takmayacaksa bile cebindeki parasını çıkartıp keseye atıyorlar.Ayrıca takı merasimindeki ortada durmakla sizin masaları gezdiğiniz süre aynı.Yani dediğiniz gibi takı merasiminde sıkıldığını, düğüne mi geldik takı merasimini izlemeye mi dediğini söylediğiniz kişiler yine sizin masaları gezmenizin bitmesini bekliyorlar.Benim düğünüm yemekliydi.Takı merasimi sırasında yemekler dağıtıldı.Herkes düğünümde çok eğlendiğini söylüyor.Herkesin kendi tercihi.Evleneceklere fikir vermek için yazıyoruz.Kimsenin üzerine alınmasına gerek yok
tek bir şeye takıldım..
neyi nasıl yazacağımı bundan sonra size sorarım..
kusura bakmayın düşünemedim!!!!!!!!!!!!!!!!!!kaydirigubbakcemile
arkadaşlar ben bekarım.yakında kardeşim evleniyor. düğünlerdeki takı merasimini hiç sevmiyorum. kendimi düşünüyorumda çok kötü hissederdim heralde. bitaraftanda adet tabi ama olsun.gelinle damada kurdele takılıyor. herkes bişeyler takıyor. bazen gelinde çok oluyor bazen diğerinin kurdelesi boş kalıyor vs. belki sizde başka adetler vardır paylaşırsanız mutlu olurum. benimde şöyle bi düşüncem var : gelinle damattan önce askılık şeklinde özel yapılmış olacak tabi bunu araştıracağım şık birşey koyulup,takılar onun üzerine takılsın diyorum. yada sandık gibi birşey koyulsun.sizce fikrim nasıl? yanlışmı düşünüyorum?
Ben masaları gezip altın toplamayı uygun bulmuyorum.Takamayacak ama düğününüze gelmek istemiş olanları mahcup edersiniz bence keseyle yanına giderek.Masa masa dolaşığ keseyi uzatmak hiç hoş durmuyor bence.Sandık koyanlardan da çok duyduğum bişey altın kutularının boş atıldığı.Ve altın takan insanlar taktıklarının görülmesini istiyorlar.Takacak olan da sandığa atmaz bence.Sen de karşılığını ona göre götüreceksin çünkü.Ne kadar takı merasimi sıksa da en makul olanı o bence.Zaten kendi takı merasiminizde sürenin uzunluğunu okadar anlamıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?