Düğün Takı merasiminden nefret ediyorum.farklı bi düşüncem var sizce nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi meyyade
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

meyyade

Ziyaretçi
arkadaşlar ben bekarım.yakında kardeşim evleniyor. düğünlerdeki takı merasimini hiç sevmiyorum. kendimi düşünüyorumda çok kötü hissederdim heralde. bitaraftanda adet tabi ama olsun.gelinle damada kurdele takılıyor. herkes bişeyler takıyor. bazen gelinde çok oluyor bazen diğerinin kurdelesi boş kalıyor vs. belki sizde başka adetler vardır paylaşırsanız mutlu olurum. benimde şöyle bi düşüncem var : gelinle damattan önce askılık şeklinde özel yapılmış olacak tabi bunu araştıracağım şık birşey koyulup,takılar onun üzerine takılsın diyorum. yada sandık gibi birşey koyulsun.sizce fikrim nasıl? yanlışmı düşünüyorum?

Canım benim şimdi şöle diyim öncelikle ben de sevmem takı merasimlerini
ama inan bana insanın kendisi olunca iş farklı oluyor valla millet takı taksın da
ben 2 saat dikilirim nasılsa bitecek:jeyyar:sandık mandık olmuyor insanlar genede
üzerine takmaya çalışıyor benim gelinliğim delik deşik olmuştu kurdele olmasına
rağmen :mymeka:

eger ıkı tarafda sorun cıkmıcaksa güsel olabılırr aslında bende neefret edeıyorum takı merasımındenn ıyı fıkır olabılırr hemde farklılık olur

ama canım eğer gelin ve damat farklı şehirlerdeyse...düşünsene sen gelin olarak damadın şehrindeki düğündesin ve sürekli ona takıyorlar sen boş boş oturuyosun? kötü değilmi?

bencede sandık olabılır babamın patronunun dugununde sandık koymuslardı gayet asil bir dugundu olabılır

canım biraz ayrıntılı anlatırmısın?sandık nasıldı,nerede duruyordu,süslümüydü vs...?

evet canım susluydu hanı nişan sandıkları varya artık bohca kullanmıyolar onlardan ıste gelının yanına masa koymuslardı uzerıne beyaz bır ortu masanın stunede sandıgı koymuslardı basında bırı beklıyodu

teşekkür ederim. tabi millet şaşırmıştır. yanında yönlendiren biri olmalı. alışkanlık olur herkeste. buraya takacaksınız demek lazım:)

ama canım eğer gelin ve damat farklı şehirlerdeyse...düşünsene sen gelin olarak damadın şehrindeki düğündesin ve sürekli ona takıyorlar sen boş boş oturuyosun? kötü değilmi?

ama bitanem şöle düşün herkes bilir senin oralı olmadığını
ama tabiki genede kötü bi durum.Benim tarafımdan çoğu kişi eşime
takdı damadımız boş kalmasın çok kalabalık değildi düğünümüz bizim
ama genede iyiydi.Bence sandık olabilir ama bide şöle düşün
genede her takı takanı öpmek zorundasın teşekkür falan ozamanda
sandığın başındamı dikiliceksiniz:uhm:

teşekkür ederim. tabi millet şaşırmıştır. yanında yönlendiren biri olmalı. alışkanlık olur herkeste. buraya takacaksınız demek lazım:)

yoo şaşkın degıllerdı aslında aşiret düğünüydü okadar altın ve para takıldıkı bence tasıyamazlar dıye sandık koymuslardıkaydirigubbakcemile3

canım benim dügünüm yemekli olacak ve biz masaları dolasırken takı olayını halledicez....

buda var nazcım.haklısın. herkesin yaşadığını bizde yaşayacağız. adettendir sonuçta...a.s.

valla biz memur bir ailenin çocuklarıyız. bizde taşmaz:)

Biz bekledik valla. O heyecanlı kim kime ne taktı zaten anlamıyorsun.
Benim bir arkadaşım yemekliydi. Özel zarf yaptırıp kalemle beraber masalara koydular. Bir saatten sonra süslü bir sandık gezdirdiler. Böyle bişeyde yapabilirsina.s

kimin ne taktığını bilmezsen o zaman sen onun düğününde ne takacaksın misal adam sana büyül altın taktı sen ona küçük altın takarsan olmaz ki
bende sandık diye düşünmüştüm ama büyükler karışıklık olır diyolar
bende hala uygun bişey bulamadım

Bende hiç sevmiyorum takı törenlerini. Biz hem masaları gezip hoşgeldiniz diyeceğiz hemde takıları o sıraa alacağız.

tatlım kardeşimin düğününde de üzerine takı takılmadı bütün takıları hoş bi çanta vardı ona kaoydular setler ve bilezikler içinde ayrı bir çanta hazırlamıişlardı

ben de gecen hafta bi düğüne gittim ve takı töreni 23.30da bitti eee düğün eğlencesi de sadece yarım saat sürdü.böle kötü de olabiliyor cevre cok olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…