• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Takı merasiminden nefret ediyorum.farklı bi düşüncem var sizce nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi meyyade
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ustlerine takilmasi yerine kese gibi birsey yapilip onun icine konulabilir. sunnet cocugu gibi sinir olurum ben de ustlerine taki takilmasina.. anca bi tane ceyreklik olsun ustunde nazar boncugu kivaminda bi de bilezikler digerlerinin hepsi keseye konsun.

bizde 2 düğün yapıcaz dediğiniz gibi bizim düğünde aşkıma bişi takılmıycak o sap gibi surcak onların orda bana takılmıycak ben kalcam o yüzden şunu düşündük biz yine sahnede yerimizi alıcaz yanımıza masa üzerine süslü bi sansık koyucaz isteyen oraya hediyesini bırakıp bizle fotoğraf çektiricek.bende sevmiyorum ne o boynuna kurbanlık koçmuşsun gibi kırmızı kurdele asıyolar =)

bir tanıdığın düğününde de girişte herkese zarf dağıtılmış. takı takmak isteyen o zarfa para veya altın ne ise koymuş ve düğünün sonuna doğru bir kişi elinde sepetle zarfları toplamış.hatta sanırım isim de yazmışlar zarfların üzerine,kim ne taktı belli olsun diye.

Bizim dugunde takilar bize takilsin istemedsik damatlikta gelinlikte delinecek kurdelede ney oyle sunnet cocugu gibi getiren cantamiza koydu aslinda gelinligi alirken cok suslu beyaz bi kese veriyolardi da almayi unutmusuz normalde bazi dugunlerde takisini takacak olan kisi gelip gelini damadi opup tebrik ediyo takisini kese yebirakiyo keseyi gelin tutuyodu yada keseyle berarber masalari dolasiyolar

düğünüme 17 gü kaldı nasıl takı töreni yapacağıma hala karar veremedim. öyle dikilip durmak istemiyorm gelin bana takı takın der gbi bide pide kuyruğu gibi sıra oluşuyor bekleyenler sıkılıyır.
masaları gezsem 400 kişiyi öpmek var :l sandık kültürü daha yayılmadı ama mantklı geliyor. insanlar alışık olmdğı için yine gelinliğimi delik deşik etmek isterler diyorum.
siz neler yaptınız yeni evlenenler???

Ben de masalarin üzerine zarf ve kalem koyma usulu yapmak istiyorum. Misafirlerimize tek tek hoşgeldiniz diye masaları dolaşırken de sepetle arkamızdan dolaşan biri olsun ve o sepete atılsın zarflar diye düşünüyorum. Kötü mü olur bunu yapan var mı acaba?

Back