Mal beyanı nedir hanımefendi. Sizin gırtlağınıza kimse yapışmıyorki. Takılan takılarınızı sayarken bile çok büyük bir öfkeyle sayıyorsunuz. Basit bir soru neden bu kadsr sizi sıktı anlam vrremiyorum. Ki şahsınıza sorulmadı. Ortaya konu açılmış.Girip konuyu okudunuz cevap verirsiniz yada vermeyip çıkarsınız. Profilinize baktım sanırım hamilesiniz. Hormonlardan olabileceğini düşündüğümden uslubumu bozmadan devam edeceğim.
Tek tek kime ne cevap vermişim falan okuyup açık aramışsınız kafanızda kurduğunuzu üzerime yapıştırmak için ama üzgünüm nafile.
gramın çeyreği olduğunu biliyormuşum. E biliyorum tabi ufak ufakta olsa kendimde bişeyler biriktirmeye çalışıyorum. Karşı tarafa yüklenmek istemediğim gibi kendi ailemede çok yüklenmek istemediğimden. yakasından altınları sökülen gelini biliyorum evet kendisi kız kardeşim kadsr yakın kuzenim. Diğer kuzenimin evlendiği kişinin ailesinin ne taktığını biliyorum evet takılırken ordaydım ve gr kendileri söyleyerek taktılar. 5 10 gr bilezik takan amcalar halalar benim. Abimin düğününde takıldı. Bu sırada da ordaydım...
♀
Sizin evlenirken 20grdan haberiniz olmaması sizi çok masum, benim 20 25 30 grlardan haberim olduğu için ve kimin düğünde ne taktığını merak ettiğim değilde "araştırdığım" için beni aç gözlü mü yapıyor. Tutunduğunuz dal bu mu yani benim bişeylerden beklentim olduğunu düşünmeniz için. Komik gerçekten
Herkesin durumu kadar takabileceğini zaten biliyorum ve en başta dedim. Ben takı için evlenmiyorum. Öyle olsaydı emin olun 6 7 sene sevgilimi beklemezdim. Altın takı merakı olanlar bana neler dedi babası vefat ettiği arkasında kimsr olmadığı için. Hiç bişey umrumda değil olmadı olmayacakta. Ben onu çok seviyorum. 1gr bile takacak durumu yoktu bana evlilik teklif ettiğinde. Ben onunla her yola varım.