- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
-
- Konu Sahibi witch hunt
Vuhuu konu tam benlikmis ben de eve gidince atarim gunluk ne taktigimi ama simdilik soyle bir boynumdakini atim
takıyı çok severim ki kendimde çapımda takı tasarımı yapıyorum.senin takılarda güzelmiş güle güle kullan
süperrr bende bu tarz seviyorum işte anlamışsındır zatenBoncuklulara bakma ,onlar bir anlık delilik söz konusu olunca alınan şeyler
albümlerimde var albümlerde paylaştığım resimlerin üstünde de face sayfamın adı var.ay reklam yapıyorum diye ceza almasam bari :))
Ay ben boncuklu da severim tasli da pullu da kokosum ben
boncuklu takarim otantik olurum tasli takarim suslu olurum pullu takarim sacma bisey olurum
hepsinin ayrı kutusu var bir de ,hele biri dokunsa çıngar çikartıyorum
Ay ben ona engel olamiyorum isteeve gelen arkadaslarim akrabalarim ay su ne guzelmis diyince salak bi huyum var al sana hediyem olsun diyorum
eskiden sağlık bileklikleri vardı onun süslenmişi :)bu kendime hediye aldığım şirin mi şirin bileklik o kadar narin ki takmaya kıyamadıklarımdan
ooo yok kıyamamZaten şu güzelmişin sınırı yok ki ,illaki biri beğenecek ben kimselere vermem ,kardeşimden başka sende verme para veriyoz bunlara yawww
eskiden sağlık bileklikleri vardı onun süslenmişi :)
:)) benim dediklerimi gazete kuponu ile alıyorduk bak işte böylefiyatı insanın sağlığını bozacak cinsten ama
resim çekip yüklemeye üşeniyorum :)) pc'de sadece tasarladıklarımın resimleri var onlarda satışta olduğu için kullanmıyorum :)son kolyemi de ekler bugünlük konuyu kapatırımKimse de eklemiyor anlamadım ilgi çekmedi mi bu topik