Takı canavarları gelin toplanalım :D

selam tam bir takı canavarıyım diyebilirim :KK66: Aslında iyi mi kötü mü bilemedim ama gördüm mü dayanamıyorum ,Tr deki lerle birlikte aklıma gelenler 75 kolye falan ..Şimdilik 8 tanesini paylaşıyorum sizinle ,üşenmezsen diğerlerini de paylaşacağım ..:oops:
Eeeee gökçe takı paylaşmaya mı geldin derseniz hayır tabii ki sizinde kolyelerinizi merak ediyorum ,özellikle kolye ve saat tutkunu iseniz ,bize de gösterinn lütfeeennnn :KK45::KK45:
E haydi bismillah o zaman ,bakalım KK nın takı tarzı nasıl :KK50:

hepsi birbirinden şık bayıldım:KK68:

hele o renkli kolyelere

benim metal alerjim var diye altından başka takamıyorum fakat dayanamayıp 1 saatliğine de olsa

cildime temas olmayan kıyafetlerle takmak için bir iki tane alacağım bende.

hepsi birbirinden şık bayıldım:KK68:

hele o renkli kolyelere

benim metal alerjim var diye altından başka takamıyorum fakat dayanamayıp 1 saatliğine de olsa

cildime temas olmayan kıyafetlerle takmak için bir iki tane alacağım bende.

al al :KK70: Bende de büyük ve gösterişli olacak arzusu var hep ..:KK66:

kız bak bu konunun reklamında da hep takılar çıkıyor haa:KK53:

reklamcılar biliyor işi

alerjim olmasa bende de var da

sadece altın takınca zarif takılara alıştım alışmak zorundayım:KK53:

o kadar gösterişli takının altın olanlarını alacak para nerde:KK70:

sorma yaaaa :KK43: Neyse bunlarda güzel aman zaten bu kadar takıya para mı yeter :KK70: boşver boncuklar daha eğlenceli :KK66: Hangisini beğendin hediye edeyim sana birini ,takçan ama :KK66:

sorma yaaaa :KK43: Neyse bunlarda güzel aman zaten bu kadar takıya para mı yeter :KK70: boşver boncuklar daha eğlenceli :KK66: Hangisini beğendin hediye edeyim sana birini ,takçan ama :KK66:

yok bebeğim öyle şey olur mu daha çinden yok kabul edemem

çok teşekkür düşüncen için çok ince ve naziksin:KK19:

20130806000000.jpg
genelde bu tarz takıyorum bend:KK51:

X