Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
38 bdnm bende temiz kiyafet boydan ayaakbi falan var dolabimi degistiriyirum cok sk düğünde giyilcek boydan elbise ve tunugim var banada takada ferace pardesu falan lazm
Bende bu var canım yeni aldım internetten ama ben cok zayıfım biraz bol olsun diye 38 beden aldım cok bol durdu bana cok şık cok kaliteli simsiyah rengi var 3 kezden fazla giymemisimdir nakit düşünürsen 55 tl ye verebilirim 100 tl ye aldım kendim
Bende bu eşarplar var düşünürseniz. 18 tl ye düşürdüm fiyatlarını. Tek tek çektiğim fotoları bulamadım isterseniz yarın tekrar çeker koyarım. Hepsi ipek. Markaları aker, karaca, armanda, ugoza.
Bende de armine ve kayrave tuğba venn den var kap ve pardesu.benimkiler yeni model ben giymiyorum artik doğumdan sonra olmuyor.istersen foto atabilirim ozel den burası ugrastirici çünkü.kaç kg sın 50 kg için ideal benimkiler