takas isteyenler.100den sonrasina bakin.68 69 takilar var.arada gozumden kacanda vardir bakin.

Bakmam lazim.vardkr.ozaman ben simdi kargoya cikiyorum.pazartesiye kalsin senin kargon gulude arayip bulayim.yuzugude hediye ekledim.gule gule kullan.istersen yatakortusunu al bunlarin hepsi benden sana hediye olsun.ne dersin.

canım sen ayarla bana haber ver tamam mı acil bekliyorum haberini

Kargom geldi canım ama çok içime sinmedi almak isteyen olursa bana yönlendirir misin

Son düzenleme:
Yarin superbiryelekdaha koyucam.onada bak ikisini alirsan indirimli olur.oda sahane birsey.ikiside mango buarada...

canım bana sadece kına tepsisi kırmızı iki adet eldiven 2 adet gülü lazım kına setinden.mango yelek yumuşak derili cüzdan gibi olan çanta kemer ve yüzük bunlara siteye girdiğinde bi fiyat ver konuşalım.1 adet daha gül bulabilirsen çok makbule geçer valla acil lazım

Gul tek var.bu arada cantanin tam boyutlarinida yazicam.cunku kucuk dedigimde tamam deniyor.sonra vok kucukmus deniyor.ben tam olcu vereyimde sonra problem olmasin.

Kot elbise ne kadar önünde bagciklar var beden kac

Bedeni
42 yaziyor.ama ben bunu 53kiloyken giyiyordum.belim.61cmken.kalcamda 93falandi.alicaksan iyice olcerim.heryerini olceriz.tek problemi fermuari giydikten sonra acikiyordu.teriyle halledelilirsen all.100e almistim.kusurundan dolayi 10tl.ye vericem.3keregiyildi.ustu korse gibi model.etegi kalemetekgibim.elbisebu butun yekpare.

Kot elbise ne kadar önünde bagciklar var beden kac
Sari kumas ust.5.kusagi kurdelaydi.yok simdi.herhangi bir kurdelaydi.36 bedrn uyumlu.
kadife mango askili cok kisa sirti acik.gogusbolumuikikat camasirsiz giymek icin yapmislar.1tl
elbise kot.fermusr giydikten sonra indi .terziyle ugrasacak vaktim olmadi.10tl.

Gul tek var.bu arada cantanin tam boyutlarinida yazicam.cunku kucuk dedigimde tamam deniyor.sonra vok kucukmus deniyor.ben tam olcu vereyimde sonra problem olmasin.

ben biliyorum canım o tarz çantaları benzeri vardı eskidi.kullanışlı oluyor. gül kına tepsisi ve eldivenler.mango yelek çanta ve kemer özelden fiyat ver canım

Gro ust sari dore victoria beckham yaziyor 36beden yarasagibi.hic giymedim denedim bana kisa boyum165
gri penye salas gezer marka 1tl.ikikeregiydim.
kot 3638eolur grunge havasinda.....cok pahali bir urundu.10tl.isteyenyazsin olcerimbununda heryerini

Pembe cizgili elbise triko.astarsiz.icine tumbeden adtarla giyeceksiniz.4tl.
Mini onvesirt v yaka acik mini elbise kalite kumas elastik.10tl
Pembe ceket rengi bana gitmedi.4tl ikikezgiyildi.

beyaz kumas tunik 5tltsytla stretch kotla ve sortla kombinlemistim..cokkk guzeldir bu sirtinda kurdelasi var 5tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…