- Konu Sahibi topmodelgirl
-
Bunlardan sadece kahve canta satildi.cuzdan olarakkullanilan kremrengi minik cantayida senmi sormustun.o duruyor.ayirdim sana onuda.yumusacik.
Bakmam lazim.vardkr.ozaman ben simdi kargoya cikiyorum.pazartesiye kalsin senin kargon gulude arayip bulayim.yuzugude hediye ekledim.gule gule kullan.istersen yatakortusunu al bunlarin hepsi benden sana hediye olsun.ne dersin.
ewet canım ben sordum tamam onu ayır o zman.yumuşacık olan çantayı .çanta sapı ayarlı mı uzatılabiliyor mu.yatak örtüsü ne kadar canım
Yarin superbiryelekdaha koyucam.onada bak ikisini alirsan indirimli olur.oda sahane birsey.ikiside mango buarada...
canım bana sadece kına tepsisi kırmızı iki adet eldiven 2 adet gülü lazım kına setinden.mango yelek yumuşak derili cüzdan gibi olan çanta kemer ve yüzük bunlara siteye girdiğinde bi fiyat ver konuşalım.1 adet daha gül bulabilirsen çok makbule geçer valla acil lazım
Kargom geldi canım ama çok içime sinmedi almak isteyen olursa bana yönlendirir misin
Tesekkur ederim.bitirelim artik istiyorum...begendigin birsry varsa konusalimcanım çok beğendim ürünlerini yelek falan harika...
Kot elbise ne kadar önünde bagciklar var beden kac
Sari kumas ust.5.kusagi kurdelaydi.yok simdi.herhangi bir kurdelaydi.36 bedrn uyumlu.Kot elbise ne kadar önünde bagciklar var beden kac
Mavi.ust gecenyazsezonu batik.20tl. Medium.azgiyildi.4kez
jarse stretch elbise cok zayiflar icin.36bedene olur.eskitemezsin sahane bir kumas.cok giydim bunu 5tl etegi kisa ilgilenenicin olcerimMavi.ust gecenyazsezonu batik.20tl. Medium.azgiyildi.4kez
mavi beyaz penye gezerdenaldim 1tl giyilmedi ama yikandi
Gul tek var.bu arada cantanin tam boyutlarinida yazicam.cunku kucuk dedigimde tamam deniyor.sonra vok kucukmus deniyor.ben tam olcu vereyimde sonra problem olmasin.
Gro ust sari dore victoria beckham yaziyor 36beden yarasagibi.hic giymedim denedim bana kisa boyum165
gri penye salas gezer marka 1tl.ikikeregiydim.
kot 3638eolur grunge havasinda.....cok pahali bir urundu.10tl.isteyenyazsin olcerimbununda heryerini
beyaz kumas tunik 5tltsytla stretch kotla ve sortla kombinlemistim..cokkk guzeldir bu sirtinda kurdelasi var 5tl.Gro ust sari dore victoria beckham yaziyor 36beden yarasagibi.hic giymedim denedim bana kisa boyum165
gri penye salas gezer marka 1tl.ikikeregiydim.
kot 3638eolur grunge havasinda.....cok pahali bir urundu.10tl.isteyenyazsin olcerimbununda heryerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?