- Konu Sahibi topmodelgirl
Uzun beyaz kürke 100 verebilirim. Ok derseniz iletişim bilgilerimi göndereyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatak ortusunu koyarmisin tatlim cok merak ettim ;-)
hala istiyormusunuz az evvel siteye sebebını yazdım....sız vazgectınız sanıyordum....bana cok fazla mesaj gelıyor...herkese yetısmeye calısıyorum...ama kurk ıcın herkes beklıyor fıyatlandıırp sıteye koyucam...anca haftaya olur....benım tek topıgim bu degıl oyuzden cok yetısemıorum...gunlerdır yatak ortusu bekleyenler var...cocuk esyası bekleyenler vAR...YAVAS YAVAS HEPSINI HALLEDIYORUMArkadaslar kürk beklemedeymiş. Arkadaş beni 3 gündür bekletip sorularıma tenezzül etmeyerek özelden cevaplamaya oyalıyor . Kürke pazarlığa açıktır demiş 150 diyor. Alacam ürün hakkında bilgi ver diyorum sitede online ama bana Cvp vermiyor. Şimdi de kararsızım fiyatını az buldum beklemedeyim, sıfırının fiyatına bakmam lazım bekleyin diyor. Ben yine de tamam arkadaşım satarsanız ilk benimle iletişime geçin dedim. Arkadaşlar sizce nasıl bir tutum bu?
bence kızınızı hıc bırsey icin aglatmayın ....sevgıler...topmodel hanımefendi , ürününüze talip olmak için foruma üye oluyorum, küçük çocuğumdan fedakarlık yapıp zaman'ından çalıyorum... Ama siz sürekli girip kızınızın kıyafetlerini satışa çıkarıp onu takip ediyorsunuz, tenezzül edip cvp verme zahmetinde bulunmuyorsunuz! Hanımefendi ürününüz madem bu kadar kıymetli neden satışa çıkarırsınız insanların zamanını çalarsınız, kızımın ağladığı dakikalara yazık . ürününüzü de istemiyorum buyrun tursusunu kurun. Sizin gibi bir insanla alışveriş etmeyi rabbim nasip etmesin .
bırazdan yatkortusunu koyucam ..bekleyenlere duyurulur.....
hala istiyormusunuz az evvel siteye sebebını yazdım....sız vazgectınız sanıyordum....bana cok fazla mesaj gelıyor...herkese yetısmeye calısıyorum...ama kurk ıcın herkes beklıyor fıyatlandıırp sıteye koyucam...anca haftaya olur....benım tek topıgim bu degıl oyuzden cok yetısemıorum...gunlerdır yatak ortusu bekleyenler var...cocuk esyası bekleyenler vAR...YAVAS YAVAS HEPSINI HALLEDIYORUM
bu akşam ekleyeceğim inşallah takipte kal lütfen, yeni evleneceksen kına setim var ,
yatak örtüsünü alırsan onları da hediye gönderirim sana![]()
Eki Görüntüle 957610 Eki Görüntüle 957611
çok kucuk bı canta ama yandaN takılınca kurkle cok guzel duruyor![]()
10tl son fiyattir aldigimin tam 10da biri
Eki Görüntüle 958058 Eki Görüntüle 958060 Eki Görüntüle 958061 Eki Görüntüle 958063
etek morgan yine cok pahaliya aldigim bir eser kendisi.:)10tl
mango transparan yelek saripullu .pullar ikincikatin icinde cok tarz oluyor kotla basic tshirtle 3 yada 4 kere giydim.cok begenildi. 5tl.