takas isteyenler.100den sonrasina bakin.68 69 takilar var.arada gozumden kacanda vardir bakin.

canım bu saten mi bende sarı pullu işlemli düz zemini krem takım var takas yaparız istersen benimki de yeni 2 kere seridm hemen kaldırdım

Eklentiler

• $yüzük.JPG
    8,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $kahveçanta.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $yelek.JPG
    8,6 KB · Görüntüleme: 40
canım kınada bi de gülde kapatıyolar lastikli avuç içine.ondan var mı

Bakmam lazim.vardkr.ozaman ben simdi kargoya cikiyorum.pazartesiye kalsin senin kargon gulude arayip bulayim.yuzugude hediye ekledim.gule gule kullan.istersen yatakortusunu al bunlarin hepsi benden sana hediye olsun.ne dersin.

Bakmam lazim.vardkr.ozaman ben simdi kargoya cikiyorum.pazartesiye kalsin senin kargon gulude arayip bulayim.yuzugude hediye ekledim.gule gule kullan.istersen yatakortusunu al bunlarin hepsi benden sana hediye olsun.ne dersin.

canım gülleri bul sen.o çanta satıldı mı?koyduğum ..yatak örtüsü ne kadar?

Bunlardan sadece kahve canta satildi.cuzdan olarakkullanilan kremrengi minik cantayida senmi sormustun.o duruyor.ayirdim sana onuda.yumusacik.

ewet canım ben sordum tamam onu ayır o zman.yumuşacık olan çantayı .çanta sapı ayarlı mı uzatılabiliyor mu.yatak örtüsü ne kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…