- Konu Sahibi topmodelgirl
-
eğer bu çanta satılmadıysa alabilrim
kot deri çantayı ve diğer çanta için konuşmak istiyorum mesaj attım ama dönmediniz
o çanta benim oldu yolda geliyorrrr:)
zaten sapı çok kısa görünüyordu.kararsız kalmıştım.iigünlerde kullan
Eki Görüntüle 964525 Eki Görüntüle 964526 Eki Görüntüle 964527 Eki Görüntüle 964528 Eki Görüntüle 964529
Oldukca genis kocaman bir yatak ortusu ikide yastik kilifi var resimde goruluyor.100tl.biliyorum cok ucuz ama olsun.yeni evlenecek arkadas isterse kina tepsisi eldiven ortu setini hediye edebilirim yaninda
canım bu saten mi bende sarı pullu işlemli düz zemini krem takım var takas yaparız istersen benimki de yeni 2 kere seridm hemen kaldırdım
bakabilirmiyimresmine
işte bçyle bir örtümüz var satışımda olan
Aslinda bana acil misir patlatma makinesi ve kati meyva sikacagi lazim...lutfen var de.ortun sahane bu arada ama pul kiizimin canini yakar diye seremedim hic....
Kiyafetlerede bakbebegin armi bugun bebek kiysfet koyucamdahayatım yok ki bende de,ben tencerede patlatıyom mısırları şimdilik,meyveyi de blendırlıyorum hehehe...senin örtün daha da şahane cnm
Kiyafetlerede bakbebegin armi bugun bebek kiysfet koyucamda
canım benim erkek ama uymaz ki hayırlı olsun inşallah ,bol satışlar ,berektli bereketli.
Eki Görüntüle 966766 Eki Görüntüle 966767 Eki Görüntüle 966768
canim begenirsen ozelden fiyat sdres konusalim.ayirdim sana.
Ok.istersen yinede bak.oyun halisi koyucam.
canım kınada bi de gülde kapatıyolar lastikli avuç içine.ondan var mı
Bakmam lazim.vardkr.ozaman ben simdi kargoya cikiyorum.pazartesiye kalsin senin kargon gulude arayip bulayim.yuzugude hediye ekledim.gule gule kullan.istersen yatakortusunu al bunlarin hepsi benden sana hediye olsun.ne dersin.
Bunlardan sadece kahve canta satildi.cuzdan olarakkullanilan kremrengi minik cantayida senmi sormustun.o duruyor.ayirdim sana onuda.yumusacik.canım bunlardan hangisi satıldı.kına içinde gül kapatıyolar süs olarak avuç içine onlardan var mı sende.
Bunlardan sadece kahve canta satildi.cuzdan olarakkullanilan kremrengi minik cantayida senmi sormustun.o duruyor.ayirdim sana onuda.yumusacik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?