takas isteyenler.100den sonrasina bakin.68 69 takilar var.arada gozumden kacanda vardir bakin.

Topmodel hanımefendi , ürününüze talip olmak için foruma üye oluyorum, küçük çocuğumdan fedakarlık yapıp Zaman'ından çalıyorum... Ama siz sürekli girip kızınızın kıyafetlerini satışa çıkarıp onu takip ediyorsunuz, tenezzül edip Cvp verme zahmetinde bulunmuyorsunuz! Hanımefendi ürününüz madem bu kadar kıymetli neden satışa çıkarırsınız insanların zamanını çalarsınız, kızımın ağladığı dakikalara yazık . Ürününüzü de istemiyorum buyrun tursusunu kurun. Sizin gibi bir insanla alışveriş etmeyi Rabbim nasip etmesin .

Son düzenleme:
BU KURK HAKKINDA COK MESAj alıyorum ilginize tesekkur ederim fakat ben magazada sıfırına bakıp bır fıyat belırlemek istiyorum.ikincisi alacak arkadasımın beden konusunda emin olmasıı isterim .o yuzden fıatını belıredıgımde cok detaylı resımler koyup gpsterıcem.bu aralar cok mesgulum.haftasonu gıdıp bakıcam. sevgiler

hala istiyormusunuz az evvel siteye sebebını yazdım....sız vazgectınız sanıyordum....bana cok fazla mesaj gelıyor...herkese yetısmeye calısıyorum...ama kurk ıcın herkes beklıyor fıyatlandıırp sıteye koyucam...anca haftaya olur....benım tek topıgim bu degıl oyuzden cok yetısemıorum...gunlerdır yatak ortusu bekleyenler var...cocuk esyası bekleyenler vAR...YAVAS YAVAS HEPSINI HALLEDIYORUM

bence kızınızı hıc bırsey icin aglatmayın ....sevgıler...

Evet canım. İlk isteyen de ben olmuştum

Oldukca genis kocaman bir yatak ortusu ikide yastik kilifi var resimde goruluyor.100tl.biliyorum cok ucuz ama olsun.yeni evlenecek arkadas isterse kina tepsisi eldiven ortu setini hediye edebilirim yaninda

bu akşam ekleyeceğim inşallah takipte kal lütfen, yeni evleneceksen kına setim var ,
yatak örtüsünü alırsan onları da hediye gönderirim sana

Dun senin icin koydum .hayatim 14.sayfaya bakarmisin cok resim cektim.bunuda sen al.urunler bitsin.evde bana yer acilsin biraz....hayirlisi herseyin...sen bir bak bekliyorum cevabini

canımarkadasımeger 36bedencokzayıfbirarkads okuyorsabunune istiyorsasecsıncokındirimyapıcamgıyıynsın kusansın okulagıtsınisegitsin bana mesajatsınvereyimbukıyafetleri..suoerındırımyapıcam heeki üniversitedeokuyan yada godecek olan bırgenckızsa tam ona gore bunlar

Uzun beyaz kürke 100 verebilirim. Ok derseniz iletişim bilgilerimi göndereyim

topmodelgirl'ün zevkini ve kıyafetlerinin kalitesini çok iyi bildiğim için burada konu açmasını ben önermiştim,
yorumları telefondan yazdığı için bazen mesajlar geride kalabiliyor fark edemeyebiliyor..
bu yüzden ben de konuyu sık sık takip edıyrm ,dün telefonla konuştuk ve sizin bu mesajınızın geride kaldığını hatırlattım ,
gerçekten de yorumunuzu görmemiş.. konuştuktan hemen sonra yorum yazdı, o anda da siz eleştiri mesajınızı yazmışsınız
ıkı dakika fark var mesajlarınızın arasında..
topmodelgirl belirtmese de ben konuyu bildiğim için yazmadan geçemedim...haksızlık olmasın.. hayırlı satışlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…