- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi topmodelgirl
-
kabanların bedenleri ve özellikleri vede fiyatları nelerdir?2.beyaz olan gerçek kürk gibi duruyor 4.de gerçek deri gibi baymı bayanmı onu çözemedim ama[/QUOTE
kurk gercek asrinmarka tavsan kurku...siyah zara marka hakikideri muhtesembirmont.renk siyah.36 38 beden uyumlu.bayan montu.
2 numara olan kurk duruyor mu?fiyati ve ustte durusu nasil ve kac beden?
Ve tek kurk olan yelek de duruyor mu?bedeni ve fiyati?ve ustte durusu?
2 numara olan kurk duruyor mu?fiyati ve ustte durusu nasil ve kac beden?
Canım seni merakla bekliyorum. Satılmadıysa bana ayır da bi konuşalım duruşunu , bedeni fiyatı vs.
her ikiside duruyor.kurke 150tl olur.kurk yelege 45 demistim 40 olur.ikisinide46 bedenken almistim.boyum 165 kilom 53tu. Zayifbirinde daha zengin durur ikiside.kurk asrinmarka. Yelek mango.konusslim bu gece gelcem yine.vok yogun cslisiyotum.hemrn donrmiyorum.kusura bakmsyin lutfen.istediginizi dorun.iyie icinize sinsin oyle alin.2 numara olan kurk duruyor mu?fiyati ve ustte durusu nasil ve kac beden?
her ikiside duruyor.kurke 150tl olur.kurk yelege 45 demistim 40 olur.ikisinide46 bedenken almistim.boyum 165 kilom 53tu. Zayifbirinde daha zengin durur ikiside.kurk asrinmarka. Yelek mango.konusslim bu gece gelcem yine.vok yogun cslisiyotum.hemrn donrmiyorum.kusura bakmsyin lutfen.istediginizi dorun.iyie icinize sinsin oyle alin.
Pardon46bedenyazmisim36beden diyecektim hahaha
Istersenkurkugiyipresimcekerimamaben40ayakinbir38im.dogumdansonrairilestim.uzerimde iyi durmaz seni yaniltir...Canım seni merakla bekliyorum. Satılmadıysa bana ayır da bi konuşalım duruşunu , bedeni fiyatı vs.
estagfirullah sor tabi .:)ben fazla mı soruyorum acaba?
Tatlım whatsup varsa yada telden konuşsak mahsuru var mı senin içinestagfirullah sor tabi .:)
Ah telefon malesef....kusura bakma....Tatlım whatsup varsa yada telden konuşsak mahsuru var mı senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?