takas isteyenler.100den sonrasina bakin.68 69 takilar var.arada gozumden kacanda vardir bakin.

Canim cogu duruyor aksam evde konusalim.kargonu yarin cikarayim.nike 37ye olur bana kucuk geldi orjinal.7tlolur.bagcikli siyah 38.bazilarinin ne okdugunu cikaramadim.bakariz aksam.cok indirimli hersey zaten konusuruz bitanem

canım merhaba nike kalsın küçük olur o, diğerlerini almak istiyorum ama anlayamadıkların neler, link nasıl atılıyor karışıklık olmasın diye link atayım hepsini ama nasıl yapılır söylemen lazım, yada sen tahmin ettiğin, anladığın şekilde benim alacaklarımı alıntıla ben doğru, yanlış diyeyim nasıl yapalım.

canım merhaba nike kalsın küçük olur o, diğerlerini almak istiyorum ama anlayamadıkların neler, link nasıl atılıyor karışıklık olmasın diye link atayım hepsini ama nasıl yapılır söylemen lazım, yada sen tahmin ettiğin, anladığın şekilde benim alacaklarımı alıntıla ben doğru, yanlış diyeyim nasıl yapalım.

bebegım ben sımdı senın pakete basladım sanırım hepsını buldum ben yesıl bagcıklı hırka olanmı.onu buldum nıhayet.bırde kolsuz bluz demıssın onu tarıf et hayatım.sen38gıyıyorsan nıkelar sanada kucuık olur canım

bebegım ben sımdı senın pakete basladım sanırım hepsını buldum ben yesıl bagcıklı hırka olanmı.onu buldum nıhayet.bırde kolsuz bluz demıssın onu tarıf et hayatım.sen38gıyıyorsan nıkelar sanada kucuık olur canım

Hah evet yeşil incecik bir şey önünden iple bağcıklı, satılmadı değil mi o? kolsuz bluz ise beyaz renk görünüyor oda incecik ve boğazlı, yeşilin olduğu resimlerin içinde vardı yanlış hatırlamıyorsam satılmış olanları eklememeye çalıştım, bunların satıldığını okumadım hiç. nike küçük evet ama siyah bilekten bağcıklı 38 ise onu almak istiyorum 38-39 numara giyiyorum, bir de ayakkabı olarak bağcıklı bir bot vardı son eklediklerinin içinde görünüyordu o kaç numara?

Merhaba almak istediklerimim hepsini yanında verdiğiniz fiyatlarla yazıyorum ki karışıklık olmasın, alıntılayamadım çünkü.

1- kahve bakır pantolon 2 tl canım buu koydum
2- mavi beyaz çizgili elbise 2 tl bunu koydum
3- leopar kolye 1 tl bunu koydum
4- deri eldiven 1 tl bunu koydum
5- mavi kolsuz kelebekli elbise 3 tl bunuda koydum
6- bağcıklı bot 3 tl bunu tarıf et ıkıtanevar duz olanmı topukluolanmı
7- siyah çanta 3 tl bunutarıfet wallah bılemedım
8- siyah bilekten bağlamalı ayakkabı 5 tl (yukarıda numarasını sormuştum, nedir?)canımsımdı bakgtım altgında 37yazıyor ama ben38gıyıyom tam oluyobana senbıırsı ıstersencıkartalım
9- beyaz nike spor ayakkabı (numarası ve fiyatı?)bunukoymadım busana kucuk
10- beyaz kolsuz boğazlı (arkalarda kalmış bir ürün, duruyorsa eğer fiyatı?) bunu hıcbılemedım
11- incecik yeşil önden iple bağlamalı bluz (bu da arkalardan, bunu daha önce sor muştum 7 tl demiştiniz)bunukoydum
12- kolsuz tişört 1 tl bunu bılemedım
13-14- iki tane siyah pantolon, benim istediklerim üç tl lik ürünlerin içinde ilk eklenen siyan pantolonlar 6 tl (kumaşları ve bedenleri nasıl?)bunlara sımdı bakıcam
15- parfüm (fiyatı?)bu rıbıeragoddess 5tl mavı kutusuvar dogrumu

Bunları benim için yarın akşama kadar ayırır mısınız? Öğlene kadar cevaplarsanız görüp iletişime geçebilirim ama öğleden sonra dışarı çıkacağım cevabınızı göremeyebilirim bu yüzden ayırırsanız çok sevinirim, size akşam dönerim kesin.

8- siyah bilekten bağlamalı ayakkabı 5 tl (yukarıda numarasını sormuştum, nedir?)canımsımdı bakgtım altgında 37yazıyor ama ben38gıyıyom tam oluyobana senbıırsı ıstersencıkartalım
10- beyaz kolsuz boğazlı (arkalarda kalmış bir ürün, duruyorsa eğer fiyatı?) bunu hıcbılemedım
11- incecik yeşil önden iple bağlamalı bluz (bu da arkalardan, bunu daha önce sor muştum 7 tl demiştiniz)bunukoydum
13-14- iki tane siyah pantolon, benim istediklerim üç tl lik ürünlerin içinde ilk eklenen siyan pantolonlar 6 tl (kumaşları ve bedenleri nasıl?)bunlara sımdı bakıcam
acelecevağ yanlarına tek tek yazdım

hah evet yeşil incecik bir şey önünden iple bağcıklı, satılmadı değil mi o? Kolsuz bluz ise beyaz renk görünüyor oda incecik ve boğazlı, yeşilin olduğu resimlerin içinde vardı yanlış hatırlamıyorsam satılmış olanları eklememeye çalıştım, bunların satıldığını okumadım hiç. Nike küçük evet ama siyah bilekten bağcıklı 38 ise onu almak istiyorum 38-39 numara giyiyorum, bir de ayakkabı olarak bağcıklı bir bot vardı son eklediklerinin içinde görünüyordu o kaç numara?

canım bıryukardakımesajda tektekacıkladım hepsınıçdur bensana lınkatmayıogreteyım buarada resmetıkla buyuk acılınca kopyala de onubenımmesaja kopyala bukadar basıt tatlım.bede yenıogrendım hahahaa

acelecevağ yanlarına tek tek yazdım

bağcıklı bot düz olan ön tarafı koyu renk gerisi açık renk
siyah çanta sanırım fermuarı bozulmuş, metal detayları var deri gibi duruyor
kolsuz boğazlı ve açık renk canım beyaz/krık beyaz/bej olabilir rengi çok ince transparan gibi neredeyse sayfa numarasını bakıp söyleyeyim
canım bir tl lik ürünlerin arasında sadece bir tane kolsuz tişort vardı orada bu renginden emin olamadım koyu renk kenarları turuncu şeritli
parfüm doğru mavi kutusu var avonun galiba

kolsuz boğazlı ve açık renk canım beyaz/krık beyaz/bej olabilir rengi çok ince transparan gibi neredeyse sayfa numarasını bakıp söyleyeyim
canım bir tl lik ürünlerin arasında sadece bir tane kolsuz tişort vardı orada bu renginden emin olamadım koyu renk kenarları turuncu şeritli

ASKIM SIMDI ODU.BEYAZ TRAnsparan ılkgun satıldı.
botu eklıycem sımdı anladımhangısı oldugunu
kolsuz bluz benden hedıye olsun ona para almıycam zaten.
benhemen paantalonlara bakıyorum sımdı

ASKIM SIMDI ODU.BEYAZ TRAnsparan ılkgun satıldı.
botu eklıycem sımdı anladımhangısı oldugunu
kolsuz bluz benden hedıye olsun ona para almıycam zaten.
benhemen paantalonlara bakıyorum sımdı

tüh satıldı mı. botun numarasını da yaz canım bir de pantolonların kumaşları nasıl? Siyah bilekten bağlamalı ayakkabıyı ise hala düşünüyorum çok güzelmiş o, bilemedim, küçük görünmüyor pek.

tüh satıldı mı. botun numarasını da yaz canım bir de pantolonların kumaşları nasıl? Siyah bilekten bağlamalı ayakkabıyı ise hala düşünüyorum çok güzelmiş o, bilemedim, küçük görünmüyor pek.

canım blottada 37yazıyor ama ben tam38gıyıyorum bana tam.pantalonlar ablamın 42 44 yada 46dırbak dersen acıpbakarım hurcu.eger 36 38 falansan belı lastıklı tırıltırıl salvar gıbı ama degılmuhtesem bır pantalonum varnuda sana 3ten sayayım unu ekleyım begenırsın.sen bagcıklı kahve topuklu botu alsana onda 38 yazıyor baktım sımdı.su ıste
$20140420_121944_1397985596769_1.JPG $20140420_121932_1397985597228_2.JPG

canım blottada 37yazıyor ama ben tam38gıyıyorum bana tam.pantalonlar ablamın 42 44 yada 46dırbak dersen acıpbakarım hurcu.eger 36 38 falansan belı lastıklı tırıltırıl salvar gıbı ama degılmuhtesem bır pantalonum varnuda sana 3ten sayayım unu ekleyım begenırsın.sen bagcıklı kahve topuklu botu alsana onda 38 yazıyor baktım sımdı.su ıste
Eki Görüntüle 1197085 Eki Görüntüle 1197086

eklediğin botu istemem :) bahsettiğin pantolon bana küçük olabilir canım ben 38-40 bedenim hangisi o pantolon küçük olmazsa olabilir, diğer pantolonlar 40 a çok büyük mü olur onlara bakar mısın canım?

Son düzenleme:
eklediğin botu istemem :) bahsettiğin pantolon bana küçük olabilir canım ben 38-40 bedenim hangisi o pantolon küçük olmazsa olabilir, diğer pantolonlar 40 a çok büyük mü olur onlara bakar mısın canım?

caım ozaman hıc ayakkabı koymadık cıkardıkmı heosını.en sana en kucuk 42 bulabılırımhemen bakıyom 42 pantalon ne var dıye hemencık bekle
hurcaccam senınıcın ınsallah vardır.cunku ben satılmayanları artık hedıye berıcem saga sola cumadan sonra kaoatcam bu topıkı.

canımbak belkı bunlar olursana

bunda 44yazzıyo strec kot gıbı kumas ama agı yırtıkablam zorlamıs gıyecemdıye patlatmıs
$20140529_235637_1401397009853_3.JPG $20140529_235413_1401397009017_1.JPG $20140529_235428_1401397009448_2.JPG
berıl marka 44 yzıyo ınce kumas $20140530_171741_1401459531765_1.JPG
kt etek 42beden buolursana $20140528_222221_1401304957131_1.JPG
bırde benım sıyah hamıle oantalonumvar hanı belıpenye oluyor kendı kumas rengı sıyah boyu 165e gore yapılmıs.sensec begendıgın barsa ekleyım yoksa hesap yapalım

canımbak belkı bunlar olursana

bunda 44yazzıyo strec kot gıbı kumas ama agı yırtıkablam zorlamıs gıyecemdıye patlatmıs
Eki Görüntüle 1197107 Eki Görüntüle 1197108 Eki Görüntüle 1197109
berıl marka 44 yzıyo ınce kumasEki Görüntüle 1197110
kt etek 42beden buolursana Eki Görüntüle 1197117
bırde benım sıyah hamıle oantalonumvar hanı belıpenye oluyor kendı kumas rengı sıyah boyu 165e gore yapılmıs.sensec begendıgın barsa ekleyım yoksa hesap yapalım

Ayakkabıları alayım, bana olmazsa aklımda biri var ona kesin olur: siyah, ve bağcıklı düz botu. pantolonlar olmayacak canım, daraltsam diye düşündüm ama uğraştıracak, onlar kalsın ama bu gece yeniler ekleyeceğini yazmıştın galiba onlara da bakmak istiyorum ben. bir de elbise askılarına ihtiyacım var benim 4 tane vardı galiba sende onları alayım.

Ayakkabıları alayım, bana olmazsa aklımda biri var ona kesin olur: siyah, ve bağcıklı düz botu. pantolonlar olmayacak canım, daraltsam diye düşündüm ama uğraştıracak, onlar kalsın ama bu gece yeniler ekleyeceğini yazmıştın galiba onlara da bakmak istiyorum ben. bir de elbise askılarına ihtiyacım var benim 4 tane vardı galiba sende onları alayım.

canımok eklım ıkıayakkavıyı.askılar bebek ıcın ekle dersen koyayım.yokhayatım eklemıycem bugece .cok yoruldum.ramazan ya bıde 5dakıkaya cıkcam artık

caım ozaman hıc ayakkabı koymadık cıkardıkmı heosını.en sana en kucuk 42 bulabılırımhemen bakıyom 42 pantalon ne var dıye hemencık bekle
hurcaccam senınıcın ınsallah vardır.cunku ben satılmayanları artık hedıye berıcem saga sola cumadan sonra kaoatcam bu topıkı.

canım şimdi konuştuklarımız tamam, ben tekrar bakayım ekleyeceğim olabilir mi başka diye, bir de ekleyeceklerini eklersin olur mu onlara da bakıp eklediklerimi söylerim, bir şeyler daha ekleyeceğin konusun da yanılıyor muyum emin değilim ama.

canım şimdi konuştuklarımız tamam, ben tekrar bakayım ekleyeceğim olabilir mi başka diye, bir de ekleyeceklerini eklersin olur mu onlara da bakıp eklediklerimi söylerim, bir şeyler daha ekleyeceğin konusun da yanılıyor muyum emin değilim ama.
bugece eklemıycem tatlım.ramazan ya bıraz ıslerım var.zaten dıger ekleyeceklerım 36beden gıbı ama beklerım dıyosan bugece kalsın .yarın yollamayayım ozaman.obur gune kalcak.zaten sonrakı gun ben tatıe gıdıcem.

canımok eklım ıkıayakkavıyı.askılar bebek ıcın ekle dersen koyayım.yokhayatım eklemıycem bugece .cok yoruldum.ramazan ya bıde 5dakıkaya cıkcam artık

bebek içinse koyma canım. Sen dinlen o zaman, konuştuklarımız tamam yarın devam ederiz. Sonra ekleyeceksen ayır bunları eklediğinde onlara da bakayım olur mu? (bu arada yazdığını görmeden mesaj atmışım ben.)

Back