Merhaba almak istediklerimim hepsini yanında verdiğiniz fiyatlarla yazıyorum ki karışıklık olmasın, alıntılayamadım çünkü.
1- kahve bakır pantolon 2 tl canım buu koydum
2- mavi beyaz çizgili elbise 2 tl bunu koydum
3- leopar kolye 1 tl bunu koydum
4- deri eldiven 1 tl bunu koydum
5- mavi kolsuz kelebekli elbise 3 tl bunuda koydum
6- bağcıklı bot 3 tl bunu tarıf et ıkıtanevar duz olanmı topukluolanmı
7- siyah çanta 3 tl bunutarıfet wallah bılemedım
8- siyah bilekten bağlamalı ayakkabı 5 tl (yukarıda numarasını sormuştum, nedir?)canımsımdı bakgtım altgında 37yazıyor ama ben38gıyıyom tam oluyobana senbıırsı ıstersencıkartalım
9- beyaz nike spor ayakkabı (numarası ve fiyatı?)bunukoymadım busana kucuk
10- beyaz kolsuz boğazlı (arkalarda kalmış bir ürün, duruyorsa eğer fiyatı?) bunu hıcbılemedım
11- incecik yeşil önden iple bağlamalı bluz (bu da arkalardan, bunu daha önce sor muştum 7 tl demiştiniz)bunukoydum
12- kolsuz tişört 1 tl bunu bılemedım
13-14- iki tane siyah pantolon, benim istediklerim üç tl lik ürünlerin içinde ilk eklenen siyan pantolonlar 6 tl (kumaşları ve bedenleri nasıl?)bunlara sımdı bakıcam
15- parfüm (fiyatı?)bu rıbıeragoddess 5tl mavı kutusuvar dogrumu
Bunları benim için yarın akşama kadar ayırır mısınız? Öğlene kadar cevaplarsanız görüp iletişime geçebilirim ama öğleden sonra dışarı çıkacağım cevabınızı göremeyebilirim bu yüzden ayırırsanız çok sevinirim, size akşam dönerim kesin.
1- kahve bakır pantolon 2 tl canım buu koydum
2- mavi beyaz çizgili elbise 2 tl bunu koydum
3- leopar kolye 1 tl bunu koydum
4- deri eldiven 1 tl bunu koydum
5- mavi kolsuz kelebekli elbise 3 tl bunuda koydum
6- bağcıklı bot 3 tl bunu tarıf et ıkıtanevar duz olanmı topukluolanmı
7- siyah çanta 3 tl bunutarıfet wallah bılemedım
8- siyah bilekten bağlamalı ayakkabı 5 tl (yukarıda numarasını sormuştum, nedir?)canımsımdı bakgtım altgında 37yazıyor ama ben38gıyıyom tam oluyobana senbıırsı ıstersencıkartalım
9- beyaz nike spor ayakkabı (numarası ve fiyatı?)bunukoymadım busana kucuk
10- beyaz kolsuz boğazlı (arkalarda kalmış bir ürün, duruyorsa eğer fiyatı?) bunu hıcbılemedım
11- incecik yeşil önden iple bağlamalı bluz (bu da arkalardan, bunu daha önce sor muştum 7 tl demiştiniz)bunukoydum
12- kolsuz tişört 1 tl bunu bılemedım
13-14- iki tane siyah pantolon, benim istediklerim üç tl lik ürünlerin içinde ilk eklenen siyan pantolonlar 6 tl (kumaşları ve bedenleri nasıl?)bunlara sımdı bakıcam
15- parfüm (fiyatı?)bu rıbıeragoddess 5tl mavı kutusuvar dogrumu
acelecevağ yanlarına tek tek yazdım