takas isteyenler.100den sonrasina bakin.68 69 takilar var.arada gozumden kacanda vardir bakin.

yarına kalsın canım benim açımdan sıkıntı yok, elbisenin kumaşı ve boyu hakkında bilgi verebilir misin ?

Cokguzelkalitebir kumas sanirim krep.ici astarli birde gecelik gibide bir astari var onuda yollayacagim.tam38bu 36giyiyorsan bol olur .boyu dizden asagida.ben 165um dizden asagida ratlim.

Canim nikelar bana kucuk geldi ben 38giyiyorum.37ye olur bu.orjinal fiyati 7tlolsun.kolsuz bogazliyi link atman lazim hatirlayamadim.pant
Lonlarin bedenine eve gidince bakicam.yesil ipli hirka satildi coktan.parfum sana 5 olur.kelebek elbise 40beden buarada .kolsuz bluz hangisi cok var onyda link at tatlim.bagcikli bot 38 numara.hepsini sana ayirdim bu gece karar verirsin.

Tatlim hepsini sana ayirdim satmiyorum.bugece konusalim.buarada mavi elbise tam sana uygun bir beden.cok guzel bir elbise.otarz o renk cok var diye satiyorum yoksa muhtesemdir.36 38 arasina cok uygundur.kolywyide ekliyorum.senden haber bekliyorum.

Cokguzelkalitebir kumas sanirim krep.ici astarli birde gecelik gibide bir astari var onuda yollayacagim.tam38bu 36giyiyorsan bol olur .boyu dizden asagida.ben 165um dizden asagida ratlim.

bedenim tam oturmadı canım ya 36 38 arası giyiyorum, arkadaşımın kınasında giymeyi düşünğyrum sence nasıl olur basit mi kaçar acaba?

Arazideydim cevap yazamadim internet cekmiyordu tamam 40 tl o zaman sen bana mesaj atarsin hesap numarani hemen havale veya eft yatarim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arazideydim cevap yazamadim internet cekmiyordu tamam 40 tl o zaman sen bana mesaj atarsin hesap numarani hemen havale veya eft yatarim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bırazdan yolayacagım sana ptt hesapnomubereyım ıbanmı hayatımöozelden bana ad soyad tel no veadres at bıtanem.ptt kargoıle yollayacagım eger subeden teslımalırsan sana daha ucuza gelır.nasılıstersen ben kendım aldıklarımı hepptt subeye ıstıyorum.ama sen nasılıstersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…