- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi topmodelgirl
-
- #1.121
kız bluzu lınk attın. trenchcoatuvırgorsemmerakettım 25 olur sana tatlım askolsuntrenchoat bu
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1195841&d=1405890481
bunu da 3 tl..benimkileri de 3 tl den yaparsan..27 eder...25 dersen özelden banka bilgilerini alayım canım..yoksa da canını sağlığı
kız bluzu lınk attın. trenchcoatuvırgorsemmerakettım 25 olur sana tatlım askolsun
eveeett sen takas için bakcaktın benim konuma ama senden haber bekliyodum
aa bluzumu atmışım..Bu saatlerde böyle oluyorum idare et balım
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1195701&d=1405886804
süpersin teşekkür ettim
oktatlım bakarım yarınartık bugecekılerden yokmu begedıgın cuma tatıe gıdıyom yokum 2ay
ekledım onuda
varmı baska kapatıyom paketı
Eki Görüntüle 1195726
arkadaslar fıyat sorun ınerım epey
canım bunun bedeni nedir boyu ne kadar ve kumaşı hakkında bilgi verebilir misin ? =)
elbiselerden 34 beden olan var mı acaba?
tatlımayırtıldı o. almazsa zrkadas yazarım detaylı 38 vedene olur
oktatlım bakarım yarınartık bugecekılerden yokmu begedıgın cuma tatıe gıdıyom yokum 2ay
tatlımayırtıldı o. almazsa zrkadas yazarım detaylı 38 vedene olur
Tamma canım o zaman benim paketi bekletelim Arkadaş almazsa ben alabilirim
Canim almadi arkadas.karar ver almak istersen kargon yarina kalicak yoksa bugun yollayacagim.
Canim cogu duruyor aksam evde konusalim.kargonu yarin cikarayim.nike 37ye olur bana kucuk geldi orjinal.7tlolur.bagcikli siyah 38.bazilarinin ne okdugunu cikaramadim.bakariz aksam.cok indirimli hersey zaten konusuruz bitanemMerhaba almak istediklerimim hepsini yanında verdiğiniz fiyatlarla yazıyorum ki karışıklık olmasın, alıntılayamadım çünkü.
1- kahve bakır pantolon 2 tl
2- mavi beyaz çizgili elbise 2 tl
3- leopar kolye 1 tl
4- deri eldiven 1 tl
5- mavi kolsuz kelebekli elbise 3 tl
6- bağcıklı bot 3 tl
7- siyah çanta 3 tl
8- siyah bilekten bağlamalı ayakkabı 5 tl (yukarıda numarasını sormuştum, nedir?)
9- beyaz nike spor ayakkabı (numarası ve fiyatı?)
10- beyaz kolsuz boğazlı (arkalarda kalmış bir ürün, duruyorsa eğer fiyatı?)
11- incecik yeşil önden iple bağlamalı bluz (bu da arkalardan, bunu daha önce sor muştum 7 tl demiştiniz)
12- kolsuz tişört 1 tl
13-14- iki tane siyah pantolon, benim istediklerim üç tl lik ürünlerin içinde ilk eklenen siyan pantolonlar 6 tl (kumaşları ve bedenleri nasıl?)
15- parfüm (fiyatı?)
Bunları benim için yarın akşama kadar ayırır mısınız? Öğlene kadar cevaplarsanız görüp iletişime geçebilirim ama öğleden sonra dışarı çıkacağım cevabınızı göremeyebilirim bu yüzden ayırırsanız çok sevinirim, size akşam dönerim kesin.
Canım kargoya kaçta gıdıceksın ben bırazdan yatırıcamda paranı
Canım kargoya kaçta gıdıceksın ben bırazdan yatırıcamda paranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?