takas isteyenler.100den sonrasina bakin.68 69 takilar var.arada gozumden kacanda vardir bakin.

canım çantaları koymuşsun teşekkür ederim sana zahmet verdim ama ben üçgen ve daha uzun saplı çanta bakıyordum ben ceketle siyah küçük çantayı alıyım

canım çantaları koymuşsun teşekkür ederim sana zahmet verdim ama ben üçgen ve daha uzun saplı çanta bakıyordum ben ceketle siyah küçük çantayı alıyım
Ok canim pazartesi kargolarim.ceket 15 cants 5 ikisi 20.bilgilerini yolla canim.yarin ibanimi vericem sana.

Canım mesaj kutun dolu :18:

Bosalttim canim.hala icime sinmiyor.kirmizi yarasa kol triko ekledim.puskullu ekru triko sueter ekledim
onu deri triko ceket ekledim.misistten yeni aldigim bordo hirkayi ekledim.bunlari istemezsen.mavi omzu acik koton bluzu yada ilk sayfalardaki deri pantalonu ekleyebilirim.mango.gercek deri super bir pantalon.elimde kalan kalite parcalar bunlar.sen hangilerini istiyosan ekliycem.sanirim bende kapaticam yakinda .ayakkabilarla cantalarda bitsin kapaticam artik.

Hadi pantalonu da ekle bari içine sinsin

Uyyyy süpersin sen canım

Simdi icim rahat etti.zara deri ceketi deri pantalonu elbiseyide ekledim.simdi fitlestik.yinede bak son kez bende yakinda kapaticam artik.sana gitsin hayatim.sen beni hic kirmadin.bir dost kazandim seni.okadar kotu bir gundeydim mesajin beni oyle mutlu etti.yazmistim ogun beni cok mutlu ettin diye hatirlarsin.

bu gece senin trikolara bakicam.mesaj atarim yatmadan.

Bu pantalonunhakkini sen verirsin anca .yolluyorum onuda.yaklasik bir cuval esya oldu ....:)

Ay süpersin teşekkür ederim..
Lütfen iyice bak canım ,hiç çekinme ne istiyorsan..Dediğim gibi kapatıyorum..kalanları hayrına dağıtacağım..Gerçi çok dağıttım olsun önemli değil....Burda yoruldum çok..yok,ölç yok biç,yok resimle.Bir sürü iş..Kullanılmamış diyorum..Temiz mi,yırtığı,söküğü var mı diyorlar hala..zaten çok cüzzi rakamlar diyorum.problem olsa,problem var derim dimi büyük beden ve erkekte kalanları burdan bir arkadaşa cuvalladım..Bu topiğim içinde sen aklıma geldin..Ürünlerini çok beğenmiştim..en azından değişiklik yapar,kılık kıyafet işini hallederim dedim..Bu gidişle biz bayağı bir alışverişten uzak duracağız kesin bende düşünüyom bunları kargoya nasıl taşıyacağım diye

Aaaa öyle mi tatlım..Bak hiç hatırlamadım ben o dakika ne içimden gelir hiç düşünmeden yazarım Bak buna çok sevindim

Takilar sayfa 68 69
cantalari cogu duruyor
ayakkabilarin cogu duruyor
ev esyalari duruyor.
detayli bakmak icin sayfa 80 sonrasini didikleyin.cikabilir guzel birsey sizede.bol hediyede yollarim.birel atin bitsin kapaticam kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…