- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
- Konu Sahibi topmodelgirl
Canim bershka s beden 15olursana.dusunursen haber ver tatlim.
satıldı demissin dmein canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bershka s beden 15olursana.dusunursen haber ver tatlim.
Anladm cnm ablam icn baktm da uymadi nese benm su leke isi hallolursa buyuk bedene bulutlu fln cok cici bisi koymussun sabahlik sanrm onla takas olur mu dersn?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
deri mont satilmadi tatlim 15tlsatıldı demissin dmein canım
Olur tatlim onunla
Eki Görüntüle 1148337 Eki Görüntüle 1148338 Eki Görüntüle 1148339
canim 3.resim koton 1ayonce 39aaldim.20ye birskicam
2.resim.cakma louis vuitton 60a pazarda satilandan ama sapi ipleri atmis cakmakla yakilabilir.10tl ye birakirim
1. Resim orjinal mudo..sapinda acilma var oyuzden 15e birakirim.elde dikilebilir.
Ucunu alirsan 40 yaparim.80.sayfadanda buyuklerden bir tane hediye yollarim.yada begendigin kucuk siyahi yollarim.ceketinide ayirdim merak etme senindir.
Ok canim pazartesi kargolarim.ceket 15 cants 5 ikisi 20.bilgilerini yolla canim.yarin ibanimi vericem sana.canım çantaları koymuşsun teşekkür ederim sana zahmet verdim ama ben üçgen ve daha uzun saplı çanta bakıyordum ben ceketle siyah küçük çantayı alıyım
Canım mesaj kutun dolu :18:
Canım şu ikisini de satılmadı ise istesem :18:
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1106981&d=1399580610
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1106953&d=1399579981
Çok hoşlar ya istemeden duramadım![]()
Bosalttim canim.hala icime sinmiyor.kirmizi yarasa kol triko ekledim.puskullu ekru triko sueter ekledim
onu deri triko ceket ekledim.misistten yeni aldigim bordo hirkayi ekledim.bunlari istemezsen.mavi omzu acik koton bluzu yada ilk sayfalardaki deri pantalonu ekleyebilirim.mango.gercek deri super bir pantalon.elimde kalan kalite parcalar bunlar.sen hangilerini istiyosan ekliycem.sanirim bende kapaticam yakinda .ayakkabilarla cantalarda bitsin kapaticam artik.
Ekledim onlarida sana tam olurlar.
bu gece senin trikolara bakicam.mesaj atarim yatmadan.Hadi pantalonu da ekle bari içine sinsin![]()
Uyyyy süpersin sen canım![]()
bu gece senin trikolara bakicam.mesaj atarim yatmadan.
Bu pantalonunhakkini sen verirsin anca .yolluyorum onuda.yaklasik bir cuval esya oldu ....:)
Simdi icim rahat etti.zara deri ceketi deri pantalonu elbiseyide ekledim.simdi fitlestik.yinede bak son kez bende yakinda kapaticam artik.sana gitsin hayatim.sen beni hic kirmadin.bir dost kazandim seni.okadar kotu bir gundeydim mesajin beni oyle mutlu etti.yazmistim ogun beni cok mutlu ettin diye hatirlarsin.