takas isteyenler.100den sonrasina bakin.68 69 takilar var.arada gozumden kacanda vardir bakin.

$20140511_205946_1399831618195_4.JPG $20140511_205938_1399831637130_5.JPG
Az giyildi.cok dolap bekledi.satilsin bana yer acilsin.sifirinin fiyati 200civaridir diye tshmin ediyorum.buna uygun pantalonda ekliycem bu gece.ben takimlayip giymistim.tekde giyilebilir.zarada cok benzeri bu sezon var.260 tl.
Beymen club ceket...kacmaz. s beden

Yenisini aldigim icin satiyorum zsten bunuda yeni almistim.kart yerinden biri sokuk ama karti tutuyor.engel degil ve actiginizdada gorunmez.

bnce en güsel bnde durur:)) cnm gümüş pullu çanta. koton laci yakası dantelli tshirt koton yakası tüllü pudra tshit brde bu hırkayı hepsni 25ten verrsen hemen alıyorum:))

Ok bitanem.adres yolla ozelden yarin yollayim.cep noda yaz.birde ad soyad ptt den teslim alirsan iki tl daha uvuza gelir.eve teslim dersen oyle yaparim.

Siyah hirka gumusi canta koton pudra ve laci koton sstilmistir.gule gule.guzel gunlerde giysin arkadasim.sans getirsin.

Gozlerimi lazer yaptirip gozlukten kurtuldugum icin cercevelerimi cok uyguna saticam.iclerinde issey miyake gozlumte var.hepsini cok uyguns vericem.aldigim fiyatin 4te birine.ilgilenen varsa yazsin resim cekerim.tek yapacaginiz cam taktirmak.atasunda cok uyguna takiyorlar.

Back