takas isteyenler.100den sonrasina bakin.68 69 takilar var.arada gozumden kacanda vardir bakin.

boyumuz aynı tamam o zaman ben o elbiseyi beğenndim. sizin benden beğendikleriniz vardı karar verdiniz mi

Buelbisenin bedeni myaziyor.ama ben36bedengiyerken giyiyodum.zaten birikikeregiydim.astariyok icine boy korse giyiyodum.gardrobum arkadasimizda 3tlye boy korsevar siyah onu al bence korsenyoksa

Mango gold conversemodeli botumvar istryene resimkoyarim. Gold cantaya uysun diye almistim.ikisi muazzamkombin oluyor gold kullanirim diyenlere.

Canim ben ciceklietekle uzun etegi istiyorum.sende rahat rshat kararver.yapalim takasimizi.iyigecelersana.takas yapmakistiyorum cunku elim cok dar bu ara bitsnem.

tamam o zaman canım benim olmazsa ölçüleri söylersin bakarım ben üstüme göre. birde denersin dediğin gibi yarın sana kesin bir şey yazıcam birde üstünü göstermem lazım sevgilime elbisenin çünkü
ona göre pazartesi kargoları göndeririz

Okcanim.bensali carsamba kargoyapiyorum.acele etme.ayirdimelbiseyisana.bakariz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…