- 23 Mayıs 2013
- 445
- 88
- 68
- Konu Sahibi topmodelgirl
-
Canim nasil olceyim nerden
boyunuz kaç siziin nerenize geliyor ? askının en üstünden etek ucuna ölçün lütfen
boyunuz kaç siziin nerenize geliyor ? askının en üstünden etek ucuna ölçün lütfen
merhaba ayakkablarınız duruyor mu ve kaç numaralar?Eki Görüntüle 1043834 Eki Görüntüle 1043835 Eki Görüntüle 1043836 Eki Görüntüle 1043837 Eki Görüntüle 1043838 Eki Görüntüle 1043839 Eki Görüntüle 1043840
reebok cok rahat yipranikliklari var oyuzden 5tl
nike 5tl
pembe babet 2tl
siyah babet 8tl
merhaba ayakkablarınız duruyor mu ve kaç numaralar?
teşekkür ederim
Olcuyorum.ben165im ayakbilegimde.hemenolcuyorumaskidanasagiya.
boyumuz aynı tamam o zaman ben o elbiseyi beğenndim. sizin benden beğendikleriniz vardı karar verdiniz mi
Buelbisenin bedeni myaziyor.ama ben36bedengiyerken giyiyodum.zaten birikikeregiydim.astariyok icine boy korse giyiyodum.gardrobum arkadasimizda 3tlye boy korsevar siyah onu al bence korsenyoksa
36yken giyiyorsanız bana küçük gelir.. 38 se olur çünkü..
Canim ben ciceklietekle uzun etegi istiyorum.sende rahat rshat kararver.yapalim takasimizi.iyigecelersana.takas yapmakistiyorum cunku elim cok dar bu ara bitsnem.
tamam o zaman canım benim olmazsa ölçüleri söylersin bakarım ben üstüme göre. birde denersin dediğin gibi yarın sana kesin bir şey yazıcam birde üstünü göstermem lazım sevgilime elbisenin çünkü
ona göre pazartesi kargoları göndeririz
Okcanim.bensali carsamba kargoyapiyorum.acele etme.ayirdimelbiseyisana.bakariz artik.
Bunu 5liradan vericem...Eki Görüntüle 1002883
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?