- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi topmodelgirl
Heeeyoooo bu güzel çanta benim olduuuu![]()
Gule gule kullan bitanem.sevgiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamiletayti 3e indiEki Görüntüle 1021541 Eki Görüntüle 1021540 Eki Görüntüle 1021545 Eki Görüntüle 1021548
kullanilmamis kirmizi makyaj cantasi flormar marka 7tl
siyah beli ayarli hamile tayti ebru marka giyilmis 5tl
large beden kalin penye hirka tiffany marka 8tl
s beden penye elbise ihrac fazlasi urun kalite penye 7tl.
Bu fiyata bulamazsin.kacirma
topmodelgirl'in sitenin onarımından sonra hesabında sorun olmuş bayanlar,
bekleyenlerden çok özür diliyor , yarın kargoya gideceğini söyledi ,
ürün bekleyenler bana adres bilgilerini yazabilirler ben ileteceğim yakında sorun çözülecek ya da yeni hesap açıp dükkanın başına gelecek![]()
Dondumm kiz gevezek...
hoşgeldiiinnnhayırlı satışların olsun
![]()
Canim 1 haftadir hesabima giremiyordum.nihayet duzeldi.canta hala brnde.yolla dersen yollayim tatlim.kusura bakma bu teknik ariza herkesi mahvetti.
Hiç dert değil . gevezek e yazdım adresimi ama ben de hatlar karıştı ödemeyi konuşmadık yazdım. Mesajı gönderdikten sonra uyandım biz o işi hallettik diye . Neyse sana da geçmiş olsun , hallettiğine sevindim hesabını , hoş geldin :)
Kuzum benim.hosbulduk.aldim gevezekten adresi.eklemek istedigin yokmu indirim yaparim sana .
ya bende yeni konu açmak istiyorum birtürlü bulamadım nerden nasıl açıcammm![]()
Tşkkkk ederiiiiimmmmm :))))Ben cepten giriyotum.bitpazarina girince tepede dolda yeni konu ac ddiyor ona basiyorum