- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi topmodelgirl
canm bunun için takas düşünür müsün :26:
Yok bitanem.zaten 30tl .degerinincok cok altinda satiyorum.kacirma begendiysen yakinda topiki kapaticam cok azsey kaldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm bunun için takas düşünür müsün :26:
emzirme geceliği ve krem yeşilli tunik duruyor mu ve ne kadar?
canm çokta ihtiyacım var ama malesef takasla alabilirim ancak bi baksaydın ürünlerime :26:Yok bitanem.zaten 30tl .degerinincok cok altinda satiyorum.kacirma begendiysen yakinda topiki kapaticam cok azsey kaldi.
canm çokta ihtiyacım var ama malesef takasla alabilirim ancak bi baksaydın ürünlerime :26:
şimdi bi bak haberleşelim canmBakiyorum benseninsayfana arada.bakarimyine.:)
şimdi bi bak haberleşelim canmyanlız konularım biraz dağınık her sayfasına bak resimler var
![]()
peki canm mavi terlik var topuklu bide makyaj paleti görünce bayılırsın inş...Canimtakas yapmamicin cok begenmem yada cok ihtiyacim olmasi lazim.yapmiyorum takas pek.bayilmamlazim gorunce. Cunku nakite ihtiyacim var.kirmak istemrm tatlim.ama durum bu.
1numara satildi.3numara duruhanima ayirdim.gerisi satista
Satilanlar.
emzirme gecelik
tresor watsons parfum
Terlik
kirmizi shakira kemer
kurkyelek
simlikotceket
desenli ciceklielbise
mango cizgilibluz
beyazceket
kadifemangoceket
solüsyon duruyor mu?
4 numara çanta hangi renk canım
Dore canim.parlak.yalniiz sapinda soyulma var .
mesaj kutun doluymuş canım
emzirme geceliğine talibim,ayrıca satışta ürünlerim var takas düşünür müsün?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=697732
Canim nilden sonra 2.benim gece elbisesi icin bir de elbiseler arasinda ilk foto siyah beyaz yaprak dal gibi olanin fiyati ne pek tarif edemedim ama:)
Kodorttaneninsadece siyah kalpliolansatildi. Birde sonlarda sari shiseido canta koydum.bide son sayfalarda louisvuittonvar ama simdilik ayirtildi.
1numara satildi.3numara duruhanima ayirdim.gerisi satista
Eki Görüntüle 978989
ikisi 3tl.
Kurk msngo yelek 45ten30a indi...30t
gapsarimont.abd den aldim orjinal 15tl