takas isteyenler.100den sonrasina bakin.68 69 takilar var.arada gozumden kacanda vardir bakin.

Arkadaslar yolladigim bir paketi bayan vazgecmis almamis.ben simdi bu paketimi nasil bulup geri alabikirim yardim edermisiniz.

Canim kargon gelince bans bir haber verirmisin.sanirim ptt bir yalnislik yapmis kontroledicem bitanem sen bi bana haber ediver.cantayi yarjn redim cekip koyucam.begenirsen oncelik senin.unutmadim
Bir yanlıslık oldugu ksin tatlım henüz elime ulasmadı zira kargom :31::44:

Takipten baktım bugun gelmiş bulundugum ile çok enteresan :26:

Bugün teslim edilirse haber veririm cnm da nasıl bir yanlıslık var yanlıs ürünmü yani :ssz:

Bugün teslim edilirse haber veririm cnm da nasıl bir yanlıslık var yanlıs ürünmü yani :ssz:

milkycim louis çantayı sen aldınmı yoksa ben alabilirim:4:

Yalnis urundegil ama sanirim odemesini yazmamislar sen bi bakiver.20tl odemesini eklememis olabilirler. odemesini eklememislerse sen bana yatirirsin sonra.

çok kötüsün mlkyy:41:neyse sonra bana satarsın:29:

tatlım luois dedigin kırmızı cantamıydı :52: onu ben aldım aldımda ben su topmodelin en son bahsettıgı resmını eklıycem dedıgı cantadan bahsedıyorsun zannediyorum bakıp daha alabılırım dıyorum :31::30::52:

Sana nasıl bırcanta lazım belkı bende vardır evdekı cantalarımdan tatlım :) :32:

Kizlar bu aksam koyucam cantayi.1sira mikky.2.sira duru arkadasim var.lutfen kusura bakmayin cok hastayim bazayi acamadim.bugun daha iyiyim.aksam haberlesiriz.birde gece elbisesikoyucam.sirtiacik.onu kapali tasli cok kalite bir elbise.ondada 1.sira nilcim.

Kizlar bu aksam koyucam cantayi.1sira mikky.2.sira duru arkadasim var.lutfen kusura bakmayin cok hastayim bazayi acamadim.bugun daha iyiyim.aksam haberlesiriz.birde gece elbisesikoyucam.sirtiacik.onu kapali tasli cok kalite bir elbise.ondada 1.sira nilcim.

beklıyoruz heyecanla :52: :13:

ayrıca bnm kargo takıp nosundan baktıgımda ekranda ucretı gozukuyr tatlım :21: yani bi sıkıntıyok sanırım .

daaaaaa daaa daaaaaaa bi gelemedı kargo :51:

Back