- Konu Sahibi topmodelgirl
resım koyabılırmısın ?Cakma louis vuitton kahverengi.130 asstilan 1.sinif degil.ama 50yesatilanlardanda degil.eniyinin bir alti. 15everirim.isteyenresimkoyarim.
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resım koyabılırmısın ?Cakma louis vuitton kahverengi.130 asstilan 1.sinif degil.ama 50yesatilanlardanda degil.eniyinin bir alti. 15everirim.isteyenresimkoyarim.
resım koyabılırmısın ?![]()
Eki Görüntüle 960488 Eki Görüntüle 960490 Eki Görüntüle 960491
3.resimde gorulecegi gibi tekbirsapin ic kisminda dikiste acilma olmus.el dikisiyle dikebilirsiniz.kocaman bir canta.tunali hilmide bir pasajdan aldim.az kullandim.belki 5 kere. buda 5tl olsun.evde yer acilsin
bu çanta duruyormu
Evet duruyor....
elinizdeki kalan ürünleri tekrar listelemeniz mümkünmü, tek ürün için ödeme yapmış olmıyım
aksam beklıyorum oyleyse![]()
Bir yanlıslık oldugu ksin tatlım henüz elime ulasmadı zira kargomCanim kargon gelince bans bir haber verirmisin.sanirim ptt bir yalnislik yapmis kontroledicem bitanem sen bi bana haber ediver.cantayi yarjn redim cekip koyucam.begenirsen oncelik senin.unutmadim
Bir yanlıslık oldugu ksin tatlım henüz elime ulasmadı zira kargom:44:
Takipten baktım bugun gelmiş bulundugum ile çok enteresan :26:
Bugün teslim edilirse haber veririm cnm da nasıl bir yanlıslık var yanlıs ürünmü yani![]()
milkycim louis çantayı sen aldınmı yoksa ben alabilirim![]()
Bir yanlıslık oldugu ksin tatlım henüz elime ulasmadı zira kargom:44:
Takipten baktım bugun gelmiş bulundugum ile çok enteresan :26:
Bugün teslim edilirse haber veririm cnm da nasıl bir yanlıslık var yanlıs ürünmü yani![]()
tatlım resmını eklemesını beklıyorum :) ona göre bakıcam ama buyuk ıhtımal alırım![]()
çok kötüsün mlkyyneyse sonra bana satarsın
![]()
Kizlar bu aksam koyucam cantayi.1sira mikky.2.sira duru arkadasim var.lutfen kusura bakmayin cok hastayim bazayi acamadim.bugun daha iyiyim.aksam haberlesiriz.birde gece elbisesikoyucam.sirtiacik.onu kapali tasli cok kalite bir elbise.ondada 1.sira nilcim.
Hala sahibinibekliyorEki Görüntüle 1004660 Eki Görüntüle 1004661 Eki Görüntüle 1004662
urun 25tl.cunku 3resimde goruluyor bebe yagi lekeleri vsr.koydugum gun satildi fakat istanbula kargosu 22tuttu.alan arkadas uzulerek urunden vazgecti.sanirim en boy olctukleri icin cok tuttu.fakat fiyati 15 .ankaraya daha ucuza gider sanirim.